Po porstu nie działa.
Zainstalowałem wsyztsko ok. Nie ma żadnych błędów w plikach wszytsko działa jak działało, ale gdy dodam jakaś reklame w PA to niestety ale ona się nigdzie nie wyświetla.
Odświeżałem styl, czyścilem cache i dalej to samo ;/
Advertisement Management 1.0.4
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Advertisement Management 1.0.4
musiałeś coś źle zrobić, osobiście korzystałem z tej modyfikacji i działała , sprawdź także czas emitowania reklam najprawdopodobniej pominąłeś ten aspekt
chodzi o to żeby ustalić przyn dodawaniu nowej reklamy wpisać do kiedy?
To gra aż tak ważną rolę?
ustawilem date i niestety dlaje się nie wyświetla.
To gra aż tak ważną rolę?
ustawilem date i niestety dlaje się nie wyświetla.
Ja korzystam z Advertisement Management wersja: 1.0.8
Jak tworzysz reklamę tam jest tak opcja Reklama włączona: i ona jest standardowo wyłączona. Musisz zaznaczyć tak jak na screenie.

Mam nadzieję, że to coś da ;D
Jak tworzysz reklamę tam jest tak opcja Reklama włączona: i ona jest standardowo wyłączona. Musisz zaznaczyć tak jak na screenie.

Mam nadzieję, że to coś da ;D
a ja zauważyem, że działa ona tylko jak nie jestem zalogowany.
a jak sie zaloguje to ona znika.
o co kaman?
a jak sie zaloguje to ona znika.
o co kaman?
Patrz na sam dół screena ;D Pewnie masz zaznaczone Administratorzy i dlatego Ci się nie wyświetla ;D
dzięki odkryłem juz swój problem xD