Czy odzyskam założone forum?

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
Dofucjusz(Konfucjusz)

Post autor: Dofucjusz(Konfucjusz) » 30 maja 2009, 19:44

Witam ponownie!Co do mojej wcześniej zgłoszonej kwestii problemu z założeniem forum.
Odpowiedzieli mi Wiesieks i we3b.Dzięki!Zalogowałem się od nowa.
Przechodziłem proces otwierania nowego forum przedwczoraj (który został przerwany bo dałem się skusić na częściowo płatne reklamy i zerwało moje połączenie w 2 kroku).Teraz przy ponownym NOWYM zalogowaniu wpisana MOJA nazwa - pisze,że jest już zarejestrowana.Założyłem bezpłatne forum w dziale praca,biznes.Mam wymyśloną nazwę.I co? Przepadło?Mam hasła do tej nazwy.
Odpowiedzcie mi proszę czy mam szansę odzyskać dostęp do tej wymyślonej mojej nazwy forum.Gdzie się z tym problemem zwrócić? Na gmail mam już założona pocztę z tą moją wymyśloną nazwą.Też przepadło?
Inna sprawa - przy próbie założenia od początku nowego forum i wpisaniu do zalogowania w prawym górnym rogu moich nowych aktywowanych i potwierdzonych na moją @ danych(Donfucjusz a nie Konfucjusz) wyskakuje mi napis:"użytkownik nie został aktywowany!"Co to znów oznacza?
Pytanie: czy zatem za każdym razem jak zakładam forum muszę przechodzić proces logowania od początku i wymyślać coraz to nowe nicki i hasła?
Komputer "uprawiam" co prawda stosunkowo nie długo(5 lat) ale nie których trików po prostu nie znam.
Proszę pomóżcie i wytłumaczcie ŁOPATOLOGICZNIE!
Dzięki:-))))

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Re: Czy odzyskam założone forum?

Post autor: daroPL » 01 czerwca 2009, 14:09

Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi ;/.

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 01 czerwca 2009, 16:11

Jak już tłumaczyłem nie jest to wina skryptu, a więc nie możemy Ci pomóc. Widocznie serwis, w którym próbujesz założyć forum posiada zmodyfikowaną wersję. Musisz kontaktować się z administracją tego serwisu w celu wyjaśnienia problemu.
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Donfucjusz

Post autor: Donfucjusz » 01 czerwca 2009, 16:52

Witam!
Do daroPL - wejdź proszę na moje stosunkowo świeże pytania(2)w tym dziale - o pomoc podpisane KONFUCJUSZ.Może tam będzie Ci łatwiej mnie zrozumieć.
Do we3b - o jaki serwis chodzi?Przecież ja cały czas chce założyć forum na foreo.pl
Wysłałem przez furtkę "kontakt" moje pytanie o możliwość odzyskania zapisanej nazwy forum.Jeszcze nie mam odpowiedzi.Ale skoro moje kolejne pytanie czeka na wejście (reakcje moderatora) 24h.......

Nie dostałem natomiast odpowiedzi na :
Inna sprawa - przy próbie założenia od początku nowego forum i wpisaniu do zalogowania w prawym górnym rogu moich nowych aktywowanych i potwierdzonych na moją @ danych(Donfucjusz) wyskakuje mi napis:"użytkownik nie został aktywowany!"Co to znów oznacza?
pozdrawiam Was serdecznie
D(K)onfucjusz

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 01 czerwca 2009, 17:01

Chodzi o serwis foreo.pl. Na e–mail podany prze rejestracji zapewne dostałeś wiadomość z odnośnikiem aktywacyjnym, którym to potwierdzasz rejestrację. Dopiero po kliknięciu konto stanie się aktywne i będziesz mógł się zalogować (tak przypuszczam, ponieważ nie znam procesu rejestracji foreo.pl). Sprawdź czy wiadomość nie trafiła do katalogu SPAM.

Donfucjusz

Re: re:Czy odzyskam założone forum?

Post autor: Donfucjusz » 02 czerwca 2009, 15:11

Witam we3b!
Oczywiście,że aktywowałem nowy otrzymany link na swoją skrzynkę.Blondynem nie jestem!;-))
Mimo to nie "wpuszcza" mnie przy próbie założenia forum (na foreo.pl) ani na stary nick(Konfucjusz) ani na nowy (Donfucjusz).Mam info : "użytkownik nie został aktywowany".
W tej chwili (i poprzednio)jak widzisz (po zalogowaniu) mogę już bez problemu odpowiadać.
A tam nie!
pozdrawiam:-)

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 05 czerwca 2009, 10:45

Forum zostało założone. Chyba mają jakiś błąd w systemie. Na stronie głównej testowa wiadomość jest autorstwa foreo, przechodząc dalej jest już konfucjusz. Spróbuj zalogować się, z którymś z tych nazw użytkownika i hasłem podanym przy zakładaniu. Możesz też skorzystać z opcji przypomnienia hasła. Więcej nie poradzę na ten problem. Musisz wyjaśnić sprawę z administracją foreo.pl.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”