modyfikacja - dodawanie modów

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 03 czerwca 2005, 21:45

troll40 pisze:To słuszne słowa, zważywszy że postarałem się już i twoje odpowiedzi są spóźnione ale dzięki, liczą się intencje
czasami tak bywa :D
troll40 pisze:tylko ciągle nie mogę soibie poradzić z tą konwersją, pisałem o ytm wyżej.
wyprubuj to
mateusz pisze:co do zmiany sposobu kodowania to polecam jednak notatnik+ sam z niego korzystam i nie narzekam
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

night911

pomoc

Post autor: night911 » 03 czerwca 2005, 21:59

wiem ze to nie miejsce na to ale nikt niechce mi od 2 dni pomoc...Moj problem polega na tym ze podczas zatwierdzania postu na forum phpbb, dlugo sie to laduje, po czym wyskakuje blad:

Could not connect to smtp host : 10060 : Próba połšczenia nie powiodła się, ponieważ połšczona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połšczenie nie powiodło się, ponieważ połšczony host nie odpowiedział.

DEBUG MODE

Line : 111
File : smtp.php

ale gdy patsze to post jest, jak naprawic ten blad, wie ktos ?

podczas zatwierdzania rejestracji wyskakuje cos takiego:

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 03 czerwca 2005, 22:02

osobiście pisalem chyba setki razy na ten temat poszukaj
w wyrazie szukanym wpisz smtp

jeśli to serwer szu.pl to raczej odrazu wylącz wysyłanie e-mail na forum.
albo poprawnie skonfiguruj smtp :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”