Błąd umożliwiający wylogowanie każdego kto czyta posta
Błąd umożliwiający wylogowanie każdego kto czyta posta
Witam!
był kiedyś taki błąd w wersji bodaj 2.0.11 że gdy wzięło się jakiś tekst w znaczniki IMG to wylogowywało usera. jaki to tekst?
Pozdrawiam!
San
był kiedyś taki błąd w wersji bodaj 2.0.11 że gdy wzięło się jakiś tekst w znaczniki IMG to wylogowywało usera. jaki to tekst?
Pozdrawiam!
San
Re: Błąd umożliwiający wylogowanie każdego kto czyta posta
Coś ty chłopie ten błąd wyjdzie dopiero w wersji 861.0.1248545621 !!!San pisze:Witam!
Pozdrawiam!
San
pozdr.
heh. hakerem się nie poczuwam być. chodzi o pywatne forum na którym jestem administratorem a to jest sposób by pogonić osobę która zajmuje się modami itp do tego by zaktualizowąła forum 
szkoda... liczyłem na pomoc...
jesteście trochę przewrażliwieni. ale chwała Wam za tę zmianę (teamu) , może tym razem administratorzy nie będą mówić ludziom szukającym pomocy że są idiotami
Pozdrawiam!
San
P.S. na dawnym forum była o tym mowa i było to podawane do wiadomości.
szkoda... liczyłem na pomoc...
jesteście trochę przewrażliwieni. ale chwała Wam za tę zmianę (teamu) , może tym razem administratorzy nie będą mówić ludziom szukającym pomocy że są idiotami
Pozdrawiam!
San
P.S. na dawnym forum była o tym mowa i było to podawane do wiadomości.
daj adres tego forum to wesparuje tam takiego posta 
P.S. Był taki mod, w którym z poziomu panelu admina można było wyłączyć znaczniki img i url - anti spam mod
http://www.phpbb.pl/download.php?d=246
P.S. Był taki mod, w którym z poziomu panelu admina można było wyłączyć znaczniki img i url - anti spam mod
http://www.phpbb.pl/download.php?d=246
Ostatnio zmieniony 18 maja 2005, 15:58 przez Dexter, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdr.
uuu ktoś się popisał brakiem wiedzy i wyobraźni :]
jest taki mod który blokuje rejestrację. był nawet kiedyś tutaj ale widzę że Ci co odeszli zabrali wszystko ze sobą. głupota...
to forum jakby zostało odkryte przez pewne postronne osoby wielu jego uczestników miało by poważne problemy
zresztą o czym my mówimy?
podacie mi ten tekst czy nie?
jest taki mod który blokuje rejestrację. był nawet kiedyś tutaj ale widzę że Ci co odeszli zabrali wszystko ze sobą. głupota...
to forum jakby zostało odkryte przez pewne postronne osoby wielu jego uczestników miało by poważne problemy
zresztą o czym my mówimy?
podacie mi ten tekst czy nie?
No nie muszę znać wszystkich modów na pamieć i co one robią.... a w szczególności bezsensowny mod blokujący rejestrację...San pisze:uuu ktoś się popisał brakiem wiedzy i wyobraźni :]
- po co to komu ?
Ale taki text to każdy przeciętny logicznie myślący user NAPEWNO zna! lub wie w jaki sposób w ciągu 1 sekundy go zdobyć.
pozdr.
Z tego co się orientuje to można [ img]http://obrazek.jpg/skrypt.php[ /img] i chyba o to chodzi, ale gotowego rozwiązania nie mam.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2005, 16:19 przez Fear, łącznie zmieniany 1 raz.
nie miałem najmniejszej ochoty Ciebie obrazić [ani zamiaru] ale następnym razem zanim powiesz coś jak
"najciężej uwierzyć w to że nawet głupiec ma czasem rację" W. Churchill
widocznie jestem nieprzeciętny^^
eee "logout"??
wydawało mi się że to było dłuższe...
kombinowałem coś z "login.php?logout=true" ale se nie poradziłem
a może źle wpisałem ;P
to uwierz że ktoś też może mieć rację i nie jest od razu skończonym idiotą...a w rejestracje można łatwo od razu wejść
"najciężej uwierzyć w to że nawet głupiec ma czasem rację" W. Churchill
widocznie jestem nieprzeciętny^^
eee "logout"??
wydawało mi się że to było dłuższe...
kombinowałem coś z "login.php?logout=true" ale se nie poradziłem
a może źle wpisałem ;P