Jest to w ogole mozliwe? Prosze o pomoc
PHPBB+ - jak przenisc uzytkownikow i posty ze starego forum
PHPBB+ - jak przenisc uzytkownikow i posty ze starego forum
Jak można przenieśc tematy i posty i przede wszystkim użytkowników ze starego forum na te forum juz modami np phpBB by Przemo albo cos takiego !!!???
OK to juz mi sie udalo !!!!!!
Ale mam problem : nad forum takie cos mi sie wyswietla i nie wiem co mam dokladnie zrobic, niby czje co jest napisane ale w tym panelu admina nic nie ma
2 pytanie- jak usunac chata z forum ???
Ale mam problem : nad forum takie cos mi sie wyswietla i nie wiem co mam dokladnie zrobic, niby czje co jest napisane ale w tym panelu admina nic nie ma
Warning ! cookie domain is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_domain row
-
Dark Magician Boy
będziesz miał z chatem problemczewu pisze:OK to juz mi sie udalo !!!!!!![]()
Ale mam problem : nad forum takie cos mi sie wyswietla i nie wiem co mam dokladnie zrobic, niby czje co jest napisane ale w tym panelu admina nic nie maWarning ! cookie domain is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_domain row2 pytanie- jak usunac chata z forum ???
sprawdz czy masz dobrą konfiguracje w PA - ustawienia ogólne forum. wszczególności ścieżke dostępuczewu pisze:Ale mam problem : nad forum takie cos mi sie wyswietla i nie wiem co mam dokladnie zrobic, niby czje co jest napisane ale w tym panelu admina nic nie ma
a usunieszgo robiąc naodwrut niż go instalowałeś czyli
instalacja :
znajdź:
bbbbbbbbb
zamień na:
ccccccc
a usuwasz:
znajdź
ccccccc
zamień na:
bbbbbbbbb
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
-
Radioaktywny