Hej mam pytanie.
Dodałem sobie Shoutboxa i wszystko gra tylko że nie wiem jak zlikwidować kilka rzeczy. A mianowicie te w białych kółkach.
Żeby tego nie była i shoutbox ładnie wyglądał.
Tutaj widać jak wygląda ten Shoutbox.
Aha i da się jakoś zmienić logo forum bez ingerencji w plikach. To znaczy zmienić Logo z Panelu Administracyjnego.
ShoutBox
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Re: ShoutBox
Udostępnij mChata dla gości lub utwórz konto testowe.
http://www.phpbb.pl/article/jak_zmienic ... k_w_stylu/DrajzleR pisze:zmienić Logo z Panelu Administracyjnego.
Wsparcie phpBB PL !!
To znaczy jak to zrobić ??@Marcin pisze:lub utwórz konto testowe.
Wiem wiem zadaje głupie pytania ale każdy się kiedyś uczył
Tworzysz konto użytkownika i nadajesz uprawnienia, aby widzieć czat, a następnie podajesz dane do konta.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.