jak w temacie, zablokowałem możliwość wyszukiwania dla grupy nowi użytkownicy (ACP/UŻytkownicy i grupy/Grupy/Zezwolenia grup/Nowi/różne/Może przeszukiwać forum na NIE), a i tak wyszukiwarka działa... co robię nie tak, gdzie jeszcze mogą siedzieć ustawienia wyszukiwania?
dodam, że ta opcja dla grupy goście działa prawidłowo...
nie mogę wyłączyć wyszukiwarki dla nowych
Re: nie mogę wyłączyć wyszukiwarki dla nowych
jak sobie z tym poradzić?
sprawdziłem, że po zarejestrowaniu użytkownika jest on nowym użytkownikiem, ale jednocześnie zarejestrowanym użytkownikiem... więc mimo, że wyłączyłem wyszukiwarkę dla nowych, ciągnął zezwolenia od zarejestrowanych... po usunięciu usera z grupy zarejestrowani, opcje zezwoleń grup działają prawidłowo...
no, ale jak usunąłem mu grupę zarejestrowani, to on chyba nigdy nie stanie się zarejestrowanym użytkownikem...
no i usuwać dla każdego nowego grupę zarejestrowani to męka pańska...
jak sobie z tym poradzić (usunięciem wyszukiwarki dla nowych)?
sprawdziłem, że po zarejestrowaniu użytkownika jest on nowym użytkownikiem, ale jednocześnie zarejestrowanym użytkownikiem... więc mimo, że wyłączyłem wyszukiwarkę dla nowych, ciągnął zezwolenia od zarejestrowanych... po usunięciu usera z grupy zarejestrowani, opcje zezwoleń grup działają prawidłowo...
no, ale jak usunąłem mu grupę zarejestrowani, to on chyba nigdy nie stanie się zarejestrowanym użytkownikem...
no i usuwać dla każdego nowego grupę zarejestrowani to męka pańska...
jak sobie z tym poradzić (usunięciem wyszukiwarki dla nowych)?
Re: nie mogę wyłączyć wyszukiwarki dla nowych
Może przeszukiwać forum - Nigdy.jak sobie z tym poradzić