Galeria dla Phpbb
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Galeria dla Phpbb
Witam,
ściągnąłem galerie dla phpbb 3.0 z Waszej bazy modów. Instalacja przebiegła pomyślnie, wszystko działa ale można dodawać tylko prywatne zdjęcia. W momencie kiedy przejde do gallery nie ma przycisku upload image.
ściągnąłem galerie dla phpbb 3.0 z Waszej bazy modów. Instalacja przebiegła pomyślnie, wszystko działa ale można dodawać tylko prywatne zdjęcia. W momencie kiedy przejde do gallery nie ma przycisku upload image.
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Re: Galeria dla Phpbb
Nie znam tej modyfikacji ale chyba mod wymaga konkretnych uprawnień dla grup, poszukaj w panelu admina.
Mod juz jest w nowszej wersji 1.0.5
http://www.flying-bits.org/viewtopic.php?f=38&t=2356
Mod juz jest w nowszej wersji 1.0.5
http://www.flying-bits.org/viewtopic.php?f=38&t=2356
Wsparcie phpBB PL !!
Jestem przekonany, że wszystko ustawiłem poprawnie. Poczekam aż ktoś inny się wypowie, ktoś kto ma tego moda.
Nie ustawiłeś uprawnień dla danej grupy do danego albumu. Jeśli ich nie ustawisz to nie będziesz miał możliwości dodawania zdjęć.
A gdzie to mogę zrobić ?
W panelu administracyjnym zakładka uprawnienia/zezwolenia.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie ma tam uprawnień dot. albumów czy galerii.
Daj screen z zakładki Galeria z PA
Odświeżam temat.
Po instalacji modu i ustawieniu uptrawnien nie pojawia się przycisk (Upload picture) tylko link. Sprawdziłem obrazek znajduje się w odpowiednim miejscu.
Spotkał się ktoś z tym problemem ?
Po instalacji modu i ustawieniu uptrawnien nie pojawia się przycisk (Upload picture) tylko link. Sprawdziłem obrazek znajduje się w odpowiednim miejscu.
Spotkał się ktoś z tym problemem ?
- Załączniki
-
- screen.JPG
- (27.08 KiB) Pobrany 1529 razy