Witam, mam problem w sumie wiele osób go miało z tego co widzę, ale ani razu nie zostało napisane rozwiązanie
Mianowicie, za chiny nie mogę znaleźć opcji Przyklejenia tematu, kombinowałem już na wszystkie sposoby opisane w różnych tematach i nie ma...
Mam styl prosilver, jestem adminem, admini mają sutawione opcje globalnej modernizacji wszystko na TAK
Opcje jakie widnieją przy szybkiej modernizacji to:
Usuń temat
Przenieś temat
Podziel temat
Połącz posty
Połącz tematy
Kopiuj temat
Zobacz logi
Jak edytuje pierwszy post to mam 3 zakładki na dole:
-Opcje gdzie na temat postu jest tylko: zamknij temat, zablokuj post
-Dodaj załącznik
-Tworzenie ankiety
Z góry dzięki za pomoc..
Przyklejanie, ogłaszanie, globalizacja tematów
Re: Przyklejanie, ogłaszanie, globalizacja tematów
Jeszcze trochę niżej powinieneś mieć opcję Zmień typ tematu na.sloter pisze:Jak edytuje pierwszy post to mam 3 zakładki na dole:-Opcje gdzie na temat postu jest tylko: zamknij temat, zablokuj post-Dodaj załącznik-Tworzenie ankiety
Re: Przyklejanie, ogłaszanie, globalizacja tematów
Znalazłem rozwiązanie:
Dodałem na początku grupę i tej grupie dałem dostęp do części forum
a reszcie wyłączyłem dostęp do tego forum, a ja jako admin mogłem wchodzic na to forum ale te opcje mi ujęło
bo miałem opcję brak przydzielonej roli.
włączyłem je spowrotem wchodząc w ACP ->Zezwolenia->Zezwolenia forum->Zaznaczyłem te fora w których nie mogłem przyklejać (wyślij) wybrałem grupę administratorzy i Edytuj zezwolenia, tam miałem brak przydzielonej roli... dałem na full i już mogę
Chyba mniej więcej jasno opisałem w czym był błąd i jak go rozwiązałem co ?
Wielu ludzi sie pytało, mam nadzieje, że to rozwiąże ich problem, bo możliwe, że zrobili podobnie.
Dodałem na początku grupę i tej grupie dałem dostęp do części forum
a reszcie wyłączyłem dostęp do tego forum, a ja jako admin mogłem wchodzic na to forum ale te opcje mi ujęło
bo miałem opcję brak przydzielonej roli.
włączyłem je spowrotem wchodząc w ACP ->Zezwolenia->Zezwolenia forum->Zaznaczyłem te fora w których nie mogłem przyklejać (wyślij) wybrałem grupę administratorzy i Edytuj zezwolenia, tam miałem brak przydzielonej roli... dałem na full i już mogę
Chyba mniej więcej jasno opisałem w czym był błąd i jak go rozwiązałem co ?
Wielu ludzi sie pytało, mam nadzieje, że to rozwiąże ich problem, bo możliwe, że zrobili podobnie.