Jest cos takiego jak w poprzednich wersjach ? Chodzi mi o mozliwosc dodania tagow do tytulu tematu w danych kategoriach. Zazwyczaj poprzedzone to jest [tag]. np
[problem] jak zainstalowac... ?
[prefiks] tag tytulu tematu
Re: [prefiks] tag tytulu tematu
Znalazłem coś takiego: Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0.
tylko jak to zintegrowac ze stylem innym niz domyslny ? :/
Instrukcję do stylu podaną w tym modzie wykonujesz na swoim własnym, ot cała filozofia 
latwo powiedziec, co innego zrobic gdy w stylu nie ma sie nawet tych plikow lub linie kodu sie rozniaShark pisze:Instrukcję do stylu podaną w tym modzie wykonujesz na swoim własnym, ot cała filozofia
To poszukaj fragmentów tych kodów. A co do plików, hmmm, sam nie wiem. Poszukaj w innych, podobnych plikach.jaki pisze:linie kodu sie roznia
gadka szmatka, tyle to i ja wiem, zadnych konkretow nie podrzuciles
Mamy to zrobić za Ciebie? Wysil się choć trochę i poszukaj po wszystkich plikach (CTRL +F). Szukaj najbardziej charakterystycznych elementów linii, np. samych zmiennych.
Mod jest w fazie BETA, więc chyba wiesz co to oznacza. Jeżeli nie ma instrukcji dla stylu subsilver2, a Twój styl na nim bazuje to bez umiejętności i odrobiny wiedzy na temat HTML-a nic nie zrobisz. Pozostaje Ci jedynie czekać na wersję stabilną.