By Przemo ;(;(

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
PhpBBowiec

By Przemo ;(;(

Post autor: PhpBBowiec » 21 stycznia 2006, 18:53

Ej jak zrobić forum na By Przemo?? Czy jak to ma?? Blagam Powiedzcie :(:(:(:(
LOL

Awatar użytkownika
vogiel
Kontakt:

Post autor: vogiel » 21 stycznia 2006, 19:00

hahah http://www.przemo.org ściąnąć z tamtąd wrzucić na serwer i instalować :p
epliki.pl new page coming soon
www.forum.simtel.er.pl FORUM GSM

kernel32

Post autor: kernel32 » 21 stycznia 2006, 19:31

instalacja by przemo jest łatwiejsza niz phpBB. Z by przemo nie miałem problemu ale wybrałem phpBB. No i mam błąd w PA. Pomoże mi ktoś bo bede musiał skasowac forum i zainstalowac by przemo :(.
Mój temat jest poniżej.

Awatar użytkownika
phpBB Assistant
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: phpBB Assistant » 21 stycznia 2006, 21:30

kernel32 pisze:instalacja by przemo jest łatwiejsza niz phpBB
Taka sama drogi użytkowniku :)

kernel32 pisze:Z by przemo nie miałem problemu ale wybrałem phpBB. No i mam błąd w PA. Pomoże mi ktoś bo bede musiał skasowac forum i zainstalowac by przemo Sad.
Mój temat jest poniżej.
Bardzo inteligentna wypowiedź :) :) :).
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów

kernel32

Post autor: kernel32 » 21 stycznia 2006, 21:35

juz jest dobrze :)
naprawiłem problem :) ciesze sie!

PhpBBowiec

Post autor: PhpBBowiec » 22 stycznia 2006, 09:55

Vogiel widze ze sie znasz dlatego zagadalbys na gg i powiedzial dokladniej bo z by przemo cos sciognolem jest tam duzo foldeerow plikow i nie weim czy to to?? Napisz na gg bo naprawde wszystko bym oddal za prawdziwe forum :(:(:( gg: 3988942
LOL

lolo

Post autor: lolo » 23 stycznia 2006, 20:21

mam pytanko zainstalowalem by przemo i nie pokazuje mi polskich znakow czy to jest normalne albo idzie cos zrobic mam takie cos jescze dodal ze na niemieckim serverze

j zmieniaj±c ustawienia, ¿e indywidualne uprawnienia mog± nadal zezwalaæ u¿ytkownikowi na dostêp do for itp. Zostaniesz ostrze¿on' . (($he) ? 'y' : 'a') . ' gdy tak siê stanie.';
$lang['User_auth_explain'] = 'Tutaj mo¿esz zmieniaæ zezwolenia i status moderatora dla ka¿dego u¿ytkownika. Nie zapomnij zmieniaj±c ustawienia, ¿e uprawnienia grupowe mog± nadal zezwalaæ u¿ytkownikowi na dostêp do for itp. Zostaniesz ostrze¿on' . (($he) ? 'y' : 'a') . ' gdy tak siê stanie.';
$lang['Forum_auth_explain'] = 'Tutaj mo¿esz zmieniæ poziomy autoryzacji dla ka¿dego forum. Masz do dyspozycji metodê prost± i zaawansowan±, z których druga oferuje wiêksze mo¿liwo¶ci kontroli ustawieñ. Pamiêtaj, ¿e zmiana ustawieñ dotycz±cych for zadecyduje o tym, co u¿ytkownicy bêd± mogli na nich robiæ.';

$lang['Simple_mode'] = 'Tryb Prosty';
$lang['Advanced_mode'] = 'Tryb Zaawansowany';
$lang['Moderator_status'] = 'Status Moderatora';

$lang['Allowed_Access'] = 'Dostêp Zezwolony';
$lang['Disallowed_Access'] = 'Dostêp Zabroniony';
$lang['Is_Moderator'] = 'Moderator';
$lang['Not_Moderator'] = 'Nie Moderator';

$lang['Conflict_warning'] = 'Ostrze¿enie o Konflikcie Autoryzacji';
$lang['Conflict_access_userauth'] = 'Ten u¿ytkownik nadal ma dostêp do tego forum dziêki uprawnieniom grupowym. Aby w pe³ni pozbawiæ go tych uprawnieñ musisz zmieniæ ustawienia danej grupy, lub go z niej usun±æ. Grupy daj±ce mu prawa (i fora, których to dotyczy) s± wypisane poni¿ej.';
$lang['Conflict_mod_userauth'] = 'Ten u¿ytkownik nadal ma prawa moderatora dziêki uprawnieniom grupowym. Aby w pe³ni pozbawiæ go tych uprawnieñ musisz zmieniæ ustawienia danej grupy, lub go z niej usun±æ. Grupy daj±ce mu prawa (i fora, których to dotyczy) s± wypisane poni¿ej.';

$lang['Conflict_access_groupauth'] = 'Poni¿szy u¿ytkownik (lub u¿ytkownicy) nadal ma dostêp do tego forum dziêki ustawieniom indywidualnym. Aby pozbawiæ go tych uprawnieñ musisz zmieniæ ich zezwolenia. U¿ytkownicy o takich prawach (i fora, których to dotyczy) s± wypisane poni¿ej.';
$lang['Conflict_mod_groupauth'] = 'Poni¿szy u¿ytkownik

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 23 stycznia 2006, 20:32

zakładając że instalacja pomyślnie przebiegła. to możliwe ze skoro serwer niemiecki to może nie obsługiwać polskich znaków. Zmień serwer
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Awatar użytkownika
najko
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: najko » 23 stycznia 2006, 20:33

zmien sposob kodowania znakow niemiecki server byc moze nie ma pl kodowania
Boskie narzędzia:
Szukajka | google | Baza wiedzy | Regulamin forum

lolo

Post autor: lolo » 23 stycznia 2006, 20:45

rozumiem was ale server niema nic wspolnego z tym mieszakm w niemczech jak sciaglem by przemo i otworzylem jakis plik to nie poznaje mi tych zakow polskich

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”