Witam!
Sprawa wyglada tak:
Jest forum gdzie po lewej stronie jest panel logowania, statystyk. Po prawej wiekszej stronie (inaczej srodkowa czesc) sa tematy, posty itp.
Problem polega na tym w jaki pliku z rozszerzeniem php mialbym wkleic kod reklamy google aby dana reklama wyswietlala sie po lewej stronie pod panelami logowania i statystyk.
Prosze o pomoc.
Pozdro
[Problem/pytanie] Reklama
nie rozumiem tych pojeć prawa lewa. podaj link do forum a reklamy google dajemy w pliki tpl stylu.
polecam szukać na forum bo trochę o tym było jak i polecam ruszyć szarymi komórkami
polecam szukać na forum bo trochę o tym było jak i polecam ruszyć szarymi komórkami
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Dzieki za odp 
Forum to : http://www.zogzog.pl
Po lewej stronie (od naszeje lewej reki
) widzimy statystyki. Chcialbym aby na samym dole wlasnie w tej kolumnie wyswietlaly sie reklamy google'a.
A mam rowniez kolejne pytanie czy istnieje mod do phpBB3 aby reklama googla byla wyswietlana po pierwszym i przed ostatnim postem ??
Odrazu mowie ze szukalem takich modow znalazlem jeden ktory byl z bledami. Nie pamietam jego nazwy.
Czy ktos zna taki mod dzialajacy ?? Lub tutorial jak zmienic kod aby wyswietlanie reklam wygladalo tak jak to napisalem wyzej ??
Prosze o odpowiedz.
Ps. mateusz napisalem CI na priv wiadomosc.
Forum to : http://www.zogzog.pl
Po lewej stronie (od naszeje lewej reki
A mam rowniez kolejne pytanie czy istnieje mod do phpBB3 aby reklama googla byla wyswietlana po pierwszym i przed ostatnim postem ??
Odrazu mowie ze szukalem takich modow znalazlem jeden ktory byl z bledami. Nie pamietam jego nazwy.
Czy ktos zna taki mod dzialajacy ?? Lub tutorial jak zmienic kod aby wyswietlanie reklam wygladalo tak jak to napisalem wyzej ??
Prosze o odpowiedz.
Ps. mateusz napisalem CI na priv wiadomosc.
tak, przykład:jamr pisze:A mam rowniez kolejne pytanie czy istnieje mod do phpBB3 aby reklama googla byla wyswietlana po pierwszym i przed ostatnim postem ??
http://www.rokor1.pl/forum/viewtopic.ph ... &start=105
modyfikacja dostępna na phpbb.com
zaryzykuje stwierdzenie że grzebiemy w pliku: forumlist_body.html ale głowy nie daje. Musiał bym mieć dostęp do stylu bo ten nie jest standardowy i go nie znamjamr pisze:Po lewej stronie (od naszeje lewej reki ) widzimy statystyki. Chcialbym aby na samym dole wlasnie w tej kolumnie wyswietlaly sie reklamy google'a.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info