Mod APF oraz GG_TLEN

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
yawor
Kontakt:

Mod APF oraz GG_TLEN

Post autor: yawor » 07 września 2007, 17:44

Modyfikacji dokonałem w kolejności najpierw APF ( działa bez problemu), potem GG_TLEN lecz tu miałem pewne problemy z instalacją, bo w nie których plikach nie było wskazanych miejsc w instalacji. Wstawiałem więc w miejsca gdzie dawniej widniały wymagane wiersze. W skutek czego mam problem jak na screenie poniżej. Nie wiem jaki plik edytować i w którym miejscu. Z góry przepraszam jeśli już taki problem był, lecz ja nic nie mogłem znaleźć na ten temat.

Obrazek

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 09 września 2007, 11:57

proponuje jeszcze raz przeinstalować plik profile_add_body.tpl czy jak on się tam dokładnie nazywa :D

po drugie skoro masz apf nie widze sensu instalować osobnego moda do komunikatorów. jest on wystarczająco skuteczny w roli tworzenia takich pól :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”