Witam, mam nastepujacy problem po zainstalowaniu hacka.
Wszystko dziala jak nalezy, moge wysylac wiadomosci GG, ale tylko z bramki GG. Przy zaznaczeniu w profilu opcji 'Rodzaj linku do GG - okienko' - po prostu nie mozna wysylac wiadomosci. Klikajac na ikone GG na forum nic wtedy sie nie dzieje.
Druga sprawa: w pliku bramki.php podalem numer GG i haslo dla specjalnie utworzonego uzytkownika GG dla potrzeb forum. Teraz kazdy wysylajac wiadomosc GG nie jest identyfikowany przez odbiorce wiadomosci, gdyz odbiorca widzi tylko tego 'zaszytego' w pliku .php nadawce. Czy mozna jakos zrobic, zeby wiadomosci byly wysylane poprzez bramke konkretnego nadawcy?
[GG Hack]
Nie, zadnych bledow nie ma. Po prostu po kliknieciu na ikonke GG nic sie nie otwiera. No i nie moglem wpisac wlasnego numeru wlasnie dlatego, ze nie moge otworzyc tego okienka, wiec nawet gdybym chcial, nie moge tam wpisac zadnego numeru GG.
Oczywiscie, gdy w profilmu mam zaznaczona opcje 'bramki', okno umozliwiajace wyslanie wiadomosci otwiera sie.
Oczywiscie, gdy w profilmu mam zaznaczona opcje 'bramki', okno umozliwiajace wyslanie wiadomosci otwiera sie.
Polecam prostsze modyfikacje typu: http://phpbb2.pl/download.php?d=9