Download_mod

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
Yeter
Kontakt:

Download_mod

Post autor: Yeter » 25 października 2006, 23:33

Witam

Zainstalowałem download_mod, w panelu admina wszystko jest ok, ale kiedy klika się na guzik: "download" wyskakuje błąd:

"Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/uk/y/e/t/yeter18/htdocs/phpBB2/downloads.php on line 191"

Jestem narazie kompletnie zielony więc bardzo prosze o pomoc (Nic nie ruszalem w pliku downloads.php).

P.S. Jest możliwość usunięcia moda ? Jeśli tak proszę o jakis link jak to zrobić, przeglądałem forum ale ciężko idzie mi wyszukanie czegoś konkretnego.

Pozdrawiam

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 26 października 2006, 13:23

Ustawiłeś wszystkie chmody poprawnie?

Yeter pisze:P.S. Jest możliwość usunięcia moda ? Jeśli tak proszę o jakis link jak to zrobić, przeglądałem forum ale ciężko idzie mi wyszukanie czegoś konkretnego.
Jest możliwość usunięcia. Wykonujesz wtedy instrukcję instalacji odwrotnie, jakby od końca. Więcej znajdziesz w FAQ.
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Yeter
Kontakt:

Post autor: Yeter » 26 października 2006, 16:19

Wydaje mi się że tak, ustawilen tak jak znalazlem na forum w FAQ miedzy innymi. Juz nie chodzi mi o ten mod bo i tak chyba go usune ale ucze sie tego i z czystej ciekawosci co jest zle chcialbym wiedziec ;)
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
TrAvIkK
Zasłużony

Post autor: TrAvIkK » 26 października 2006, 17:26

Yeter pisze:Jestem narazie kompletnie zielony więc bardzo prosze o pomoc (Nic nie ruszalem w pliku downloads.php).
Wygląda na to, że ściągnąłeś walniętą wersje moda :)
buu :P

Yeter
Kontakt:

Post autor: Yeter » 26 października 2006, 17:40

Pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”