Problem z hackiem reklama i google adsens
Problem z hackiem reklama i google adsens
jaki kod dodac w PA zeby byl wyswietlany baner google w stopce? wiem jak zrobic zeby wyswietlalo zwykla bitmape ale juz jak wstawiam kod ad sesn w JS to nie pokazuje calej stopki. help
zły dział to po pierwsze
po drugie to gdzie ty w PA chcesz dodawać ten kod ??
kod wstawia się w pliki tpl a nie w PA
a jaki kod to trzeba się zarejestrowac w google. i oni ci dają kod
więcej: https://www.google.com/adsense/?hl=pl jeśli dobrze zrozumiałem i chodz ci o banery reklamowe google
po drugie to gdzie ty w PA chcesz dodawać ten kod ??
kod wstawia się w pliki tpl a nie w PA
a jaki kod to trzeba się zarejestrowac w google. i oni ci dają kod
więcej: https://www.google.com/adsense/?hl=pl jeśli dobrze zrozumiałem i chodz ci o banery reklamowe google
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
jeśli masz kod od google to po prostu wklejasz go w PA w miejce które stworzył hack reklama
podaj link do niego bo jakoś nie kojarze abym go znał
podaj link do niego bo jakoś nie kojarze abym go znał
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
tak wlasnie robilem i nie dosc ze nie ma reklamy to jeszcze nie ma calej stopki i dostepu do PA. a co do hacka to jest na waszym forum jako reklama mod i jego wlasnie uzywalem a tu link:
dload.php?action=file&file_id=6
[ Dodano: 05 Wrzesień 2006, 14:07 ]
ok wrzucilem kod w tabele i w plik overall_footer.tpl i widzi go ladnie.
sory ciagle zapominam o dodawaniu! postaram sie porapwic
JEDNAK NIE KONIEC!
mam jeszcze pytanie jak zrobic zeby miec miejsce na reklame z boku forum. mam forum ustawione na 70% szerokosci i chce z lewej strony zrobic reklame taka pionowa. gdzie to mam zrobic? i jak!?
dload.php?action=file&file_id=6
[ Dodano: 05 Wrzesień 2006, 14:07 ]
ok wrzucilem kod w tabele i w plik overall_footer.tpl i widzi go ladnie.
sory ciagle zapominam o dodawaniu! postaram sie porapwic
JEDNAK NIE KONIEC!
mam jeszcze pytanie jak zrobic zeby miec miejsce na reklame z boku forum. mam forum ustawione na 70% szerokosci i chce z lewej strony zrobic reklame taka pionowa. gdzie to mam zrobic? i jak!?
- TrAvIkK
- Zasłużony
Chcesz by tabelka z reklamą była równoległa do tej z listą for?
W pliku index_body.tpl, ale uprzedzam - jeżeli tam zrobisz tabelkę, to będzie ona widoczna tylko na stronie głównej forum.
[ Dodano: 05 Wrzesień 2006, 15:23 ]
1 temat 1 problem, zamykam.
Poza tym pytanie nadaje się do innego działu na tym forum.
W pliku index_body.tpl, ale uprzedzam - jeżeli tam zrobisz tabelkę, to będzie ona widoczna tylko na stronie głównej forum.
[ Dodano: 05 Wrzesień 2006, 15:23 ]
1 temat 1 problem, zamykam.
Poza tym pytanie nadaje się do innego działu na tym forum.
buu