Download mod - problem

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
michalvj

Download mod - problem

Post autor: michalvj » 21 sierpnia 2006, 12:20

Gdy chce pobrać jakiś plik to wyskakuje mi takie coś

Kod: Zaznacz cały

Warning: filesize(): Stat failed for ./media/http://img214.imageshack.us/img214/4836/serceum0.jpg (errno=2 - No such file or directory) in /data/members/free/tripod/uk/m/i/c/michalvj/htdocs/phpBB2/load.php on line 32

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/m/i/c/michalvj/htdocs/phpBB2/load.php:32) in /data/members/free/tripod/uk/m/i/c/michalvj/htdocs/phpBB2/load.php on line 63

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/m/i/c/michalvj/htdocs/phpBB2/load.php:32) in /data/members/free/tripod/uk/m/i/c/michalvj/htdocs/phpBB2/load.php on line 68

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/m/i/c/michalvj/htdocs/phpBB2/load.php:32) in /data/members/free/tripod/uk/m/i/c/michalvj/htdocs/phpBB2/load.php on line 69

Warning: readfile(): Unable to access ./media/http://img214.imageshack.us/img214/4836/serceum0.jpg in /data/members/free/tripod/uk/m/i/c/michalvj/htdocs/phpBB2/load.php on line 70

Warning: readfile(./media/http://img214.imageshack.us/img214/4836/serceum0.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/m/i/c/michalvj/htdocs/phpBB2/load.php on line 70
prosze o jak najszybszą pomoc[/code]

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 21 sierpnia 2006, 14:05

No such file or directory - nie ma pliku w podanej ścieżce.

sprawdż czy pliki są poprawnie wysyłane na serwer
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

michalvj

Post autor: michalvj » 21 sierpnia 2006, 15:47

Może mi ktoś napisać jak powinen wyglądać poprawny link i gdzie mam wklejać pliki??

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 21 sierpnia 2006, 19:23

jak ja nie lubie domyślnych userów :D - bez obrazy nie chodzi o ciebie :D :D

podczas wysylania plików sprawdź czy plik ląduje na serwerze. zapewne gdzieś w katalagu files czy coś takiego
sprawdź czy ustawienia w PA nie zawierają jakiś sprzecznych informacji
sprawdź czy chmody na katalogi są poprawne :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”