moze tu..

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
dlugi
Kontakt:

moze tu..

Post autor: dlugi » 06 czerwca 2006, 15:52

Moze tu ktos mi odpowie na to pytanie, bo w odpowiednim dziale nie odpowiedzieli:
dlugi pisze:Oki wiec ja mam podobne pytanie:
Mam by przemo wszytko ladnieprzezucilem na lycosa, wrzucilem do templates nowe styl subblack .
Daje instaluj styl, ustaw jako domyslny wychodze z PA i widze cos strasznego!! :D
Miedzy kazda kategoria porobily sie jakies belki ktore w zarzadzaniu forum wygladaja jak jakies osobne tematy ktorych nie da sie usunac!!!!
Jest jeszcze jeden mniejszy problem a mianowicie nie ma linka do PA u dolu ekranu, w ogole go nie ma...Ale to nie problem bo znalazlem na to sposob-wystarczy dopisac do adresu /admin i pasi :P

Wiec prosilbym o odpowiedzi jak naprawic aby forum wygladalo normalnie na innym stylu niz subsilver ktory jest h****y jak nie wiem co :)

P.S. na kazdym innym stylu tez mi sie tak dzieje, tylko subsilver dziala poprawnie!

Awatar użytkownika
najko
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: najko » 06 czerwca 2006, 16:08

zbanujcie go to juz jest 3 jego temat o tej treści
Boskie narzędzia:
Szukajka | google | Baza wiedzy | Regulamin forum

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 06 czerwca 2006, 16:40

blok i ost
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”