dlugi pisze:Oki wiec ja mam podobne pytanie:
Mam by przemo wszytko ladnieprzezucilem na lycosa, wrzucilem do templates nowe styl subblack .
Daje instaluj styl, ustaw jako domyslny wychodze z PA i widze cos strasznego!!
Miedzy kazda kategoria porobily sie jakies belki ktore w zarzadzaniu forum wygladaja jak jakies osobne tematy ktorych nie da sie usunac!!!!
Jest jeszcze jeden mniejszy problem a mianowicie nie ma linka do PA u dolu ekranu, w ogole go nie ma...Ale to nie problem bo znalazlem na to sposob-wystarczy dopisac do adresu /admin i pasi
Wiec prosilbym o odpowiedzi jak naprawic aby forum wygladalo normalnie na innym stylu niz subsilver ktory jest h****y jak nie wiem co
P.S. na kazdym innym stylu tez mi sie tak dzieje, tylko subsilver dziala poprawnie!
moze tu..
moze tu..
Moze tu ktos mi odpowie na to pytanie, bo w odpowiednim dziale nie odpowiedzieli:
blok i ost
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.