Complete Message System 2

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
Rhapsody

Complete Message System 2

Post autor: Rhapsody » 24 kwietnia 2006, 21:55

zainstalowalem tego moda i nie wiem jak moge zmienic czcionke tekstu ogloszenia. do tego w PA dziala mi tylko "Zapisz". Po kliknieciu na "Zaladuj szablon" wyskakuje
Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/bytome/domains/bytom-forum.info/public_html/admin/admin_cms.php on line 248
a po kliknieciu na "Zapisz szablon"
Warning: mkdir(./../admin/forms): Permission denied in /home/bytome/domains/bytom-forum.info/public_html/admin/admin_cms.php on line 100

Warning: fopen(./../admin/forms/Jesteś_na_nowo_powstałym_forum_dyskusyjnym_miasta_Bytom..htm): failed to open stream: No such file or directory in /home/bytome/domains/bytom-forum.info/public_html/admin/admin_cms.php on line 113

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/bytome/domains/bytom-forum.info/public_html/admin/admin_cms.php on line 114

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/bytome/domains/bytom-forum.info/public_html/admin/admin_cms.php on line 115
Wiem ze chodzi o plik admin_cms.php ale nie wiem co mam zmienic...

adres :arrow: http://forum-bytom.info

Rhapsody

Post autor: Rhapsody » 24 kwietnia 2006, 22:34

ok z kolorami i czcionką sobie poradziłem za pomocą styli ;) tylko te błędy...

Awatar użytkownika
TrAvIkK
Zasłużony

Post autor: TrAvIkK » 25 kwietnia 2006, 12:56

1. CHMODy
2. "No such file or directory" - brakuje pliku/folderu wymienionego w linii 113

Czy napewno skopiowałeś pliki w odpowiednie katalogi?
buu :P

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”