Jak zmienić adres URL na www.tripod.lycos.co.uk?

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
Dynamiks

Jak zmienić adres URL na www.tripod.lycos.co.uk?

Post autor: Dynamiks » 07 kwietnia 2006, 13:54

Witam :)

Jak zmienić adres URL strony na koncie Lycos? Może jest to śmieszne pytanie ale naprawde nigdzie niemoge tego znaleźć :cry:

Awatar użytkownika
HARNAŚ
Kontakt:

Post autor: HARNAŚ » 07 kwietnia 2006, 16:36

Kup domenę, albo załóż sobie alias.

http://www.up.pl
http://www.go.pl

Dynamiks

Post autor: Dynamiks » 07 kwietnia 2006, 17:12

To nie takie proste:D, otóż: mam alias w PRV, wszystko jest ok jeśl forum uruchamiam Mozzilą albo Operą, lecz jeśli uruchamiam ją IE to wyskakuje żę strona w budowie. Niewiem czemu IE kieruje się niekieruje się aliasem wchodzi w moje konto w którym, niema żadnego pliku "startowego" tylko folder Forum. Problemu by niebyło by, gdyby wszystko znajdowało się odrazu na koncie bez żadnego foldera. Zapomniałem poprostu z znaczniku URL dodąć folder Forum i teraz chce to poprawić :lol:

Awatar użytkownika
TrAvIkK
Zasłużony

Post autor: TrAvIkK » 07 kwietnia 2006, 17:59

yo musisz sobie przypomnieć login i hasło, jakie ząłożyłeś w PRV.PL.

Możesz też wrzucić plik index.html na serwer do głównego katalogu (/) z meta-refresh, tak by przezuycalo do katalogu /forum
buu :P

Dynamiks

Post autor: Dynamiks » 09 kwietnia 2006, 10:41

Hmm, ja mam login i haslo do PRV wszstko jest przekierowane na dokładny adres, tylko niewiem czemu IE zamiast włączać plik index.php, wchodzi na konto na którym jest folder a tam przecież oprócz foldera nic niema więc wyskakuje komunikat strona w budowie.uffff :P

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”