Witam.
Mam problem z modyfikacją o nazwie Transaction Mod. Jest to nowa funkcja dla Points Systemu dodająca możliwość podglądu kto komu dał punkty.
Po instalacji moda wszystko wydaje się byc w porządku, jednak przyglądając sie dokładnie wada rzuca się w oczy. Otóż nie rejestrowane są dla kogo dane były punkty (W pierwotnej wersji rubryka ta zwie się 'Wyślij na konto'). Cała reszta działa jak należy, także rubryki od kogo wręczane są punkty, ich ilość i data wysłania. Bez tej funkcji modyfikacja wydaje się bezużyteczna.
Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Transaction Mod - problem
kiedys komuś instalowałem tego moda i z tego co wiem to działał bezproblemowo sprawdź czy dobrze wykonałeś instrukcje instalacji. dodatkowo może poszukaj najnowszej wersji tego moda.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.