Instalacja modyfikacji.

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
Awatar użytkownika
orzeszkis
Kontakt:

Instalacja modyfikacji.

Post autor: orzeszkis » 26 stycznia 2006, 18:41

Mam np. styl inny niż subsilver. W pliku z instrukcja do moda pisze zeby linie kodu podmieniac w /templates/subsilver/ niektore pliki. A ze mam inny styl to się zastanawiam czy jak wrzuce na subSilver te zmiany to czy na moim aktualnym stylu modyfikacja bedzie działac?? Bo nie wiem. Proszę o odpowiedz

Awatar użytkownika
RadoGol
Kontakt:

Post autor: RadoGol » 27 stycznia 2006, 01:02

orzeszkis pisze:A ze mam inny styl to się zastanawiam czy jak wrzuce na subSilver te zmiany to czy na moim aktualnym stylu modyfikacja bedzie działac?? Bo nie wiem. Proszę o odpowiedz
Mod będzie działał, ale tylko użytkownikom, którzy korzystają z subSilvera.
orzeszkis pisze:W pliku z instrukcja do moda pisze zeby linie kodu podmieniac w /templates/subsilver/ niektore pliki.
Gdy masz np. styl subBlack to w edytujesz pliki nie w katalogu subSilvera tylko subBlacka ;)

Awatar użytkownika
vogiel
Kontakt:

Post autor: vogiel » 27 stycznia 2006, 08:13

Najlepsza rada używaj jednego stylu a nie 50 :D
epliki.pl new page coming soon
www.forum.simtel.er.pl FORUM GSM

Awatar użytkownika
orzeszkis
Kontakt:

Post autor: orzeszkis » 27 stycznia 2006, 13:19

Używam jednego, a jest nim fiblack. Założyłem ten topic dlatego, że chciałem zainstalować sobie modół Plusminus czy komunikaty, ale nie wazne. I w jednym punkcie instrukcji było zeby dodac cos przed kawałkiem kodu z zamykaniem tabel. Sprawdziłem w SubSilver było, ale w fiblack nie! I dlatego zadałem to pytanie na forum.[/quote]

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”