Czy można zmodyfikować szybką odpowiedź?

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
Merlin

Czy można zmodyfikować szybką odpowiedź?

Post autor: Merlin » 26 grudnia 2005, 21:58

Mam taki problem:
Obrazek

Czy da się tak zrobić aby jak się konczy miejsce przechodziło do następnej linii tak jak jest na tym forum. Użyty mod to "Complete Quick Reply".

I jeszcze jedno pytanie. Jeśli dodam moda np. hide to czy okienko (tak jak np. pogróbienie będzie w szybkiej odpowiedzi czy trzeba coś zmieniać?

MdK
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: MdK » 26 grudnia 2005, 22:05

LoL, a czy ktoś pisze posty, w których użytych jets tysiąc tych samych liter? Wystarczy, że zrobisz spacje i przeskakuje w dół.

Merlin

Post autor: Merlin » 26 grudnia 2005, 22:30

Aha :oops: . Mam jeszcze jedno pytanei bo teraz zauważyłęm że po dodaniu tego moda w profilu coś jest nie tak nie wiesz przypadkeim gdzie jest błąd? Może jakeijś linijki brakuje odnośnie oddzielenia?

Obrazek

Dziękuje za odpowiedź.

Awatar użytkownika
phpBB Assistant
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: phpBB Assistant » 26 grudnia 2005, 22:33

Merlin pisze:Czy da się tak zrobić aby jak się konczy miejsce przechodziło do następnej linii tak jak jest na tym forum. Użyty mod to "Complete Quick Reply".
Sorki, mało brakowało abym z krzesła spadł :)
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów

MdK
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: MdK » 26 grudnia 2005, 22:40

Źle wykonałes polecenie z instrukcje w pliku:

templates/twoj_styl/profile_add_body.tpl

Merlin

Post autor: Merlin » 27 grudnia 2005, 09:36

OK dzięki ale jeszcze jeden problem. Co mam dopisać aby poprawnie mi to wyświetlało? Czego jest to wina?

Kod: Zaznacz cały

<tr> 
	  <td class="row1"><span class="explaintitle">{L_HIDE_QUICK_REPLY}:</span></td>
	  <td class="row2"> 
		<input type="radio" name="hide_quick_reply" value="1" {HIDE_QUICK_REPLY_YES} />
		<span class="gen">{L_YES}</span>&nbsp;&nbsp; 
		<input type="radio" name="hide_quick_reply" value="0" {HIDE_QUICK_REPLY_NO} />
		<span class="gen">{L_NO}</span></td>
	</tr>

EDIT:

Dodam że to jest styl fisubice lub fisubgreen

///Edytował: HARNAŚ

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 29 grudnia 2005, 20:51

kod masz dodać po
</tr> wcześniejszej opcji wstaw kawałek pliku gdzie to wklejasz to się podmieni.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”