pomoc z merge hack

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
Awatar użytkownika
z
Kontakt:

pomoc z merge hack

Post autor: z » 16 lipca 2005, 23:09

skad moge sciagnac mod double merge na google szukalem i nic... prosilbym o link lub maila nawet

bo w sumie mam juz modcp merge hack ale on niedziala... poprostu niby wszystko ok ale jak juz mam laczyc tematy to nic sie niedzieje po kliknieciu na przycisk merge :/ moze z tym pomoze ktos

Awatar użytkownika
Monti
Kontakt:

Post autor: Monti » 18 lipca 2005, 17:31

Przyłączam się do prośby :)
Zainstalowałem Merge Hack i wszystko wizualnie jest ok,ale tematów mi nie łączy :(
Szukajcie,a znajdziecie :) GG 2005013

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 18 lipca 2005, 18:38

obawiam się że ten mod jest walnięty podczas tworzenmie. sam go kiedyś tam zainstalowany ale u mnie też niedziała. poprawki nigdzie nie znalazłem. Polecam odinstalować :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Awatar użytkownika
Monti
Kontakt:

Post autor: Monti » 18 lipca 2005, 20:44

Masz racje,jakiś niedorobiony ten hack :D
Ściągnąłem ModCP Merge Hack, zainstalowałem i jest ok.
W minute połączyłem 3 watki w jeden . Rewelacja.
Nie pamiętam z jakiej strony ściagnąłem, ale jakby ktoś był zainteresowany to mogę podesłać.
pozdrawiam
Szukajcie,a znajdziecie :) GG 2005013

Awatar użytkownika
z
Kontakt:

Post autor: z » 18 lipca 2005, 22:17

hehe ja nawet nie patrzalem juz tutaj ze dwa dni i wlasnie znalazlem ten modcp merge hack na http://www.phpbbhacks.com/ dziala elegancko tak jak wyzej napisano ;) ale dzieki za odp :]

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”