CR - Nie koloruje Grupy

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
Awatar użytkownika
!Amigo!
Kontakt:

CR - Nie koloruje Grupy

Post autor: !Amigo! » 03 lipca 2005, 09:56

Zainstalowalem sobie modyfikacje Color Ranks i wszystko zrobilem wedlug instrukcji instalacji moda i dodalem sobie na swoim forum grupe admins i nadalem jej range administrator i niewiem czemu, ale mi tej grupy nie koloruje i nie wiem co zrobic zeby mi ta grupe kolorowalo :( Czy ktos moze mi w tym pomoc :? :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 03 lipca 2005, 12:54

a wybrałeś kolor dla tej grupy ???
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Awatar użytkownika
!Amigo!
Kontakt:

Post autor: !Amigo! » 03 lipca 2005, 18:13

nie wybralem koloru dla tej grupy tj., dla grupy admins, poniewaz nie mam takiej opcji, a wiesz jak ten kolor ustawic ??

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 03 lipca 2005, 21:08

mod służy właśnie chyba do kolorowania czyli poszukaj dobrze gdzieś musi być możliwość kolorowania> niestety niewiem dokłądnie gdzie tego szukać bo mam zainstalowane "color grup"
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Awatar użytkownika
!Amigo!
Kontakt:

Post autor: !Amigo! » 03 lipca 2005, 21:37

mateusz to jak nie wiesz to sie nie udzielaj...tak jak np. tu jest grupa: pretendenci i jest koloru zielonego to ja tez chcialem swoja grupe admins pokolorowacm tylko jak ??

czy ktos mi moze odpowiedziec ????? co zrobic zeby mi kolorowalo grupy na forum ??

Edidy by uszi: Nie psizmey 2 postów pod sobą... Od warna ratuje CIę fakt iż chciałes ponowić swój topik.

Kokoosh
Kontakt:

Post autor: Kokoosh » 06 lipca 2005, 10:00

hmm grupy? tworzysz grupe np @admins potem masz ranga grupy: wybierasz na Administrator klikasz na wyslij i po wszystkim ;)
Forum Młodzieżowe http://www.forumer.ddl2.pl/index.php - Serdecznie Zapraszam

Awatar użytkownika
!Amigo!
Kontakt:

Post autor: !Amigo! » 06 lipca 2005, 14:37

tak wlasnie zrobilem i nie koloruje mi grupy admins :cry: czy mozezs mi jakos pomoc, zeby mi te grupy zaczelo wreszcie kolorowac ?

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”