napewno coś ty namieszałeś bo jest to mod który jest bardzo częśto używany i nie ma z nim większych problemów
PS używam IE i nigdy nie miałem problemów z otwieraniem stron gdzie był CQR
Problem z wyswietlaniem postow przy modzie CompleteQuickRepl
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
-
NorthAngel
Zainstalowalem tego moda raz jeszcze i robilem kroczek po kroczku i doszedlem do wniosku ze w pliku viewtopic.php to opoznienie kilku sekundowe przy otwieraniu postow na moim forum powoduje ta linijka:mateusz pisze:napewno coś ty namieszałeś
Kod: Zaznacz cały
//
// Quick Reply
//
if ($userdata['user_id'] == ANONYMOUS || !$userdata['hide_quick_reply']) include($phpbb_root_path . 'quick_reply.'.$phpEx);Kod: Zaznacz cały
$template->pparse('body');
include($phpbb_root_path . 'includes/page_tail.'.$phpEx);W zalaczniku zostawiam plik viewtopic.php, moze by mi ktos do niego zobaczyl co jest nie tak ??
> załącznik <