CH Problem Fatal eror

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
PHP

CH Problem Fatal eror

Post autor: PHP » 14 maja 2005, 18:44

Witam!
Po zainstalowaniu 150 hacków których nie chce mi się wymieniać zainstalwoałem CH i mam błąd:

Kod: Zaznacz cały

Parse error: parse error, unexpected T_ELSE in /home/accounts_a/animals/public_html/includes/page_header.php on line 155 

Parse error: parse error in c:\aaaa\www\forum\includes\usercp_avatar.php on line 181 

Fatal error: Cannot redeclare attach_faq_include() (previously declared in /srv/www/dadav/forum/attach_mod/includes/functions_includes.php:31) in /srv/www/htdocs/web77/html/forum/attach_mod/includes/functions_includes.php on line 31 

Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie 

Czy chcesz kontunuować uruchamianie skryptów na tej stronie ? 

"TAK"        "NIE"

Błąd Ogólny 
Couldn't update forum information:Fatal error: Cannot redeclare : shit bitchFatal error: Cannot redeclare: "fuck db_update.php      => db_update.php".!!::!!::!!:: :ODO)
Co może powodawać te błędy?

enduro91
Kontakt:

Post autor: enduro91 » 14 maja 2005, 18:58

Zapewne CH koliduje z którymś z pozostałych zainstalowanych modów, wgraj kopie zapasową, i nie instaluj tego moda, lub zrób go tak, żeby nie kolidował z pozostałymi

nathaniel
Kontakt:

Post autor: nathaniel » 14 maja 2005, 19:43

najlepiej nie instaluj tego moda. Przy 15o hakach twoje forum i tak będzie wolno chodzić
wgraj zapasową kopię i użytkuj bez CH

Awatar użytkownika
Małe Joł
Kontakt:

Post autor: Małe Joł » 14 maja 2005, 22:25

Heh to i tak cud, że to forum Ci wogóle funkcjonuje. Pomyśl o odchudzeniu go o jakieś 50 hacków :)
Pozdrawiam.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”