INDEX
INDEX
witam, porobiłem cos z moim forum ale wczesniej utworzyłem kopie zapasową ale mam problem bo nie czaje co mam zrobic i jak i gdzie wrzucic tą kopie żeby forum było normalne tak jak za czasów kopii, proszę o pomoc
A ja dodam:Gonzo pisze:Wejdź w Panel Administracyjny, wybierz opcję Odtwarzanie i tam wczytaj plik z bazą mySQL.
Jeśli zaś nie możesz wejść do PA - wgraj bazę poprzez phpMyAdmin (wybierz daną bazę mySQL, wejdź w zakładkę "SQL" i wpisz treść kopii bądź wybierz jak w phpBB plik z bazą).
Jak baza duża, to phpMyAdmin to za mało. Musisz miec dojście do shela, albo musi to za Ciebie zrobić ktoś z dostepem do shela
I kolejna metoda:
Ani backup, ani phpBBMyAdmin. Za duża baza. Możesz to zrobić poprzez modyfikację pliku admin_db_utilities.php
Modyfikacja jest prosta. Więcej znajdziesz w artykule na phpbb.com
Chodzi mi o artykuł: easy 'hack' for restoring a large database in just a few steps. (link/odnosnik)
Powodzenia
Sl@o
Ani backup, ani phpBBMyAdmin. Za duża baza. Możesz to zrobić poprzez modyfikację pliku admin_db_utilities.php
Modyfikacja jest prosta. Więcej znajdziesz w artykule na phpbb.com
Chodzi mi o artykuł: easy 'hack' for restoring a large database in just a few steps. (link/odnosnik)
Powodzenia
Sl@o
z forum przema możesz sciągnąć też bgdumber oficjalnie chodzi tylko z forum przema ale zapewniam że działa idealnie na każdym forum 
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.