Error

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
unlived

Error

Post autor: unlived » 11 stycznia 2007, 16:20

Kod: Zaznacz cały

Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/uk/u/n/l/unlived321/htdocs/phpbb2/includes/usercp_avatar.php on line 33

Fatal error: Call to undefined function: user_avatar_upload() in /data/members/free/tripod/uk/u/n/l/unlived321/htdocs/phpbb2/includes/usercp_register.php on line 468

Wyskakuje mi taki error - jak wstawiam avatara poprzez link - wiecie co z tym zrobic aby dalo sie wrzucic mam folder images/avatars/gallery na 777

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 11 stycznia 2007, 20:53

edytowałeś coś ostatnio na forum w tych plikach ??
daj fragmenty plików o których mowa w błędzie tak 20 linijek wcześniej i 10 po błędzie
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

unlived

Post autor: unlived » 11 stycznia 2007, 22:09

W tych plikach nic nie ruszalem. Robiłem tylko Quick Reply - ale nie wyszlo. i nie przywrocilem normalnych tylko zostawilem takie zmienione. Tu masz cale te pliki >Tu<

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 12 stycznia 2007, 17:25

unlived pisze:Robiłem tylko Quick Reply - ale nie wyszlo. i nie przywrocilem normalnych tylko zostawilem takie zmienione
sam sobie odpowiadasz. albo robimy do końca instalacje albo usuwamy zmiany. z tym 2 nie powinno być problemów bo zapewne masz kopie plików któe zmieniałeś i na spokojnei możesz je wgrać na ftp. m mieć musisz bo tak nakazuje zdrowy rozsądek
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

unlived

Post autor: unlived » 12 stycznia 2007, 17:31

no tak ale te pliki do awatarow chyba nie sa zbiezne z tymi plikami do quicka

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 12 stycznia 2007, 20:42

ale register jest powiązany. a te pliki sa wzajemnie powiązane w edycji profilu.

unlived

Post autor: unlived » 26 stycznia 2007, 13:37

podmienilem pliki na poczatkowe i dalej tak jest :?

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”