MOD GG

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
exe_cut_or

MOD GG

Post autor: exe_cut_or » 07 sierpnia 2006, 11:24

Zainstalowałem poniższego moda
http://www.phpbb2.pl/download.php?d=9
ale nie wyświetla on statusu.Chciałem to zmienić, poszukałem i w temacie
http://phpbb.pl/forum/viewtopic.php?t=1403&
znalazłem ale problem jest tego typu że po pierwszej modyfikacji nie za bardzo wiem jak wprowadzić tą drugą w życie.
Ponadto po kliknięciu na guzik zamiast otworzyć się okno gg(wystarczyłoby żeby w dymku pojawiał się nr gg)pojawia się komunikat mniej więcej taki:
Firefox nie jest w stanie otwożyć tego adresu ponieważ protokuł "aim" nie jest przypisany do żadnego programu.
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2006, 11:29 przez exe_cut_or, łącznie zmieniany 1 raz.

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 07 sierpnia 2006, 11:28

exe_cut_or pisze:ale nie wyświetla on statusu
Musiałeś coś źle wyedytować. Mam tego moda zainstalowanego i wyświetla mi statusy.
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

exe_cut_or

Post autor: exe_cut_or » 07 sierpnia 2006, 11:42

Czy dostatecznym powodem może być używanie innego stylu?Bo gdy edytowałem takowy w jednym pliku nie było linijki którą trzeba było zamienić więc po prostu ją wkleiłem w odpowiednim miejscu.

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 07 sierpnia 2006, 12:02

Raczej błąd w stylu to nie jest, a w pliku .php jednak nie można wykluczyć tego. Spróbuj zmodyfikować to jeszcze raz :wink:

I poza tym szukaj na forum, jak coś będzie nie tak. Jest sporo tematów z tym modem więc powinieneś sobie poradzić.
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

exe_cut_or

Post autor: exe_cut_or » 07 sierpnia 2006, 12:45

Problem prawie że zarzegnany, ale obok statusu pojawia mi się wpis "templates/Eos/images/icon_aim.gif" i nie wiem gdzie go zlikwidować i jak?

EDIT:

Kod: Zaznacz cały

'AIM' => ( !empty($postrow[$i]['user_aim']) ) ? $postrow[$i]['user_aim'] : " ", 

'AIM_IMG' => ( !empty($postrow[$i]['user_aim']) ) ? $images['icon_aim'] : " ", 

'AIM_STATUS_IMG' => $aim_status_img, 

'AIM_ADD_IMG' => $aim_add_img,
Ktoś mi powie do czego jest druga linijka bo to przez nią pojawiał się ten napis?

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”