ScribblePad -- DUZO PROBLEMÓW POMOCY !!
ScribblePad -- DUZO PROBLEMÓW POMOCY !!
Instaluję ScribblePad i mam z nim wiele problemów
Create a new directory called scribble_cache int the root phpBB directory (usually phpBB2/)
czy to oznacza ze mam stworzyć katalog o nazwie scribble_cache ??
Create a new directory called scribble_cache int the root phpBB directory (usually phpBB2/)
czy to oznacza ze mam stworzyć katalog o nazwie scribble_cache ??
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2006, 16:22 przez blinkey01, łącznie zmieniany 3 razy.
a podobno już w SP ucza angielskiego ??
google wpsiujesz słowo słownik angielsko polski i do dzieła.
google wpsiujesz słowo słownik angielsko polski i do dzieła.
tak w katalogu głównym forum.blinkey01 pisze:czy to oznacza ze mam stworzyć katalog o nazwie scribble_cache ??
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
będę pisał w tym temacie bo mam z tym wiele problemów a 20 tematów dot. tego samego modu to za wiele <rotfl>bez sensu zakładać
błąd:
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /var/www/sites/yoyo.pl/1/c/1cnorwid-forum/posting.php on line 729
w instrukcji:
#
#-----[ FIND ]------------------------------
#
$attach_sig
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------
#
$scribble_string = htmlspecialchars(trim(stripslashes($HTTP_POST_VARS['scribble_string'])));
w pliku po wyedyrtowaniu:
$attach_sig $scribble_string = htmlspecialchars(trim(stripslashes($HTTP_POST_VARS['scribble_string'])));
= ( $submit || $refresh ) ? ( ( !empty($HTTP_POST_VARS['attach_sig']) ) ? TRUE : 0 ) : ( ( $userdata['user_id'] == ANONYMOUS ) ? 0 : $userdata['user_attachsig'] );
co ro bię źle, dlaczego pojawia się błąd ?
błąd:
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /var/www/sites/yoyo.pl/1/c/1cnorwid-forum/posting.php on line 729
w instrukcji:
#
#-----[ FIND ]------------------------------
#
$attach_sig
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------
#
$scribble_string = htmlspecialchars(trim(stripslashes($HTTP_POST_VARS['scribble_string'])));
w pliku po wyedyrtowaniu:
$attach_sig $scribble_string = htmlspecialchars(trim(stripslashes($HTTP_POST_VARS['scribble_string'])));
= ( $submit || $refresh ) ? ( ( !empty($HTTP_POST_VARS['attach_sig']) ) ? TRUE : 0 ) : ( ( $userdata['user_id'] == ANONYMOUS ) ? 0 : $userdata['user_attachsig'] );
co ro bię źle, dlaczego pojawia się błąd ?
ten fragment ma wyglądać tak:
PS zacznij używać znaczników i jeśli na konkurencji dostajesz odp. to dlaczego i tutaj pytasz o to samo ??
Kod: Zaznacz cały
$attach_sig = ( $submit || $refresh ) ? ( ( !empty($HTTP_POST_VARS['attach_sig']) ) ? TRUE : 0 ) : ( ( $userdata['user_id'] == ANONYMOUS ) ? 0 : $userdata['user_attachsig'] );
$scribble_string = htmlspecialchars(trim(stripslashes($HTTP_POST_VARS['scribble_string']))); Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
sprawdx swoje pliki językowe czy poprawnie są wgrane/edytowane
no i oczywiście sprawdź plik php
sądzac po obrazku to plik posting.php
kiedyś ten post był inny. a ja go odznaczyłem aby nie przypominal o nim. uważaj z ta edycja bo potem ludzie piszą że nikt nie odpowiada na ich problemy
co to za przycisk bo nie znam moda. może coś w tpl nie dokladnie przegrałeś ??
no i oczywiście sprawdź plik php
kiedyś ten post był inny. a ja go odznaczyłem aby nie przypominal o nim. uważaj z ta edycja bo potem ludzie piszą że nikt nie odpowiada na ich problemy
co to za przycisk bo nie znam moda. może coś w tpl nie dokladnie przegrałeś ??
jest to mod ScribblePad dodaje mozliwość rysowaniado wyboru kilka kolorów itd
nie bede pisał
tu masz demo http://www.rmf33.co.uk/phpBB2/
pwszystko na forum klasowe kklasy o profilu mat-fiz myslę ze to ulatwi jakieś tłumaczenie zadań itd przez forum, poniewaz moozna narysować wzór pierwiastki potęgi itd.
wiem ze jest mod do znaków matematycznych, ale on jest niewygodny w uzyciu.
P.S. co do przycisku. Jak dam widok --> pokaż źródło można coś z tego wywnioskować ?
nie bede pisał
tu masz demo http://www.rmf33.co.uk/phpBB2/
pwszystko na forum klasowe kklasy o profilu mat-fiz myslę ze to ulatwi jakieś tłumaczenie zadań itd przez forum, poniewaz moozna narysować wzór pierwiastki potęgi itd.
wiem ze jest mod do znaków matematycznych, ale on jest niewygodny w uzyciu.
P.S. co do przycisku. Jak dam widok --> pokaż źródło można coś z tego wywnioskować ?
coś to demo nie działa 
ale sprawdź pliki tpl czy poprawnie edytowałes i pliki z językiem polskim czy sa wgrane
podaj też adres forum
wyjeżdzam na cały dzień ale wieczorem wpadne to pomyślimy. sprawdzaj powoli pliki.
ale sprawdź pliki tpl czy poprawnie edytowałes i pliki z językiem polskim czy sa wgrane
podaj też adres forum
wyjeżdzam na cały dzień ale wieczorem wpadne to pomyślimy. sprawdzaj powoli pliki.
demo chodzi dajesz nowego posta i add scribblemateusz pisze:coś to demo nie działa
<lol2> sory moze głupie pytanie... To musze wgrac pliki języka polskiego ?? nbie moze być po prostu po angielsku :> problem w tym, ze do tego moda nie ma spolszczenia a sam nie napiszę ;]
http://www.1c-forum.hk.pl jeszce nic nie ma, wziałem się za budowe strony( http://www.1c-norwid.hk.pl ) klasowej przed sezonem
musisz wejść do pokoju all a nie registredBebolek pisze:Gdzie TU jest ten add scribble ??blinkey01 pisze:demo chodzi dajesz nowego posta i add scribble
np tu
http://www.rmf33.co.uk/phpBB2/viewtopic.php?t=144
tak robie i widze tylko czerwony x w rogu a nie jakieś obrazek czy coś takiego. mam IE 7.0 to może to jest winą a nie mam ochoty uruchamiać coś innego.blinkey01 pisze:demo chodzi dajesz nowego posta i add scribble
zazwyczaj twierdze że nie ma głupich pytan ale faktycznie po twoim pytaniu zmienie zdanieblinkey01 pisze:sory moze głupie pytanie
oczywiście że masz wgrać pliki językowe do folderu polish. jeśli nie masz polskich plików/tlumaczeń to do tychsamych plikow co w wersji angielskiej wgraj langi to w niczym nie przeszkadza byle by pliki były edytowane.
internet - google - słownik angielsko polski - problem z głowyblinkey01 pisze:problem w tym, ze do tego moda nie ma spolszczenia a sam nie napiszę
albo
jeśli nie jest tego dużo to możesz w odpowiednim dziale poprosic o przetłumaczenie ktoś kiedyś może to zrobi
tyle to sam zrobię, nie wiedziałem ze tak możnamateusz pisze:tak robie i widze tylko czerwony x w rogu a nie jakieś obrazek czy coś takiego. mam IE 7.0 to może to jest winą a nie mam ochoty uruchamiać coś innego.blinkey01 pisze:demo chodzi dajesz nowego posta i add scribble
zazwyczaj twierdze że nie ma głupich pytan ale faktycznie po twoim pytaniu zmienie zdanieblinkey01 pisze:sory moze głupie pytanie
oczywiście że masz wgrać pliki językowe do folderu polish. jeśli nie masz polskich plików/tlumaczeń to do tychsamych plikow co w wersji angielskiej wgraj langi to w niczym nie przeszkadza byle by pliki były edytowane.
internet - google - słownik angielsko polski - problem z głowyblinkey01 pisze:problem w tym, ze do tego moda nie ma spolszczenia a sam nie napiszę
albo
jeśli nie jest tego dużo to możesz w odpowiednim dziale poprosic o przetłumaczenie ktoś kiedyś może to zrobi
Mozliwe ze IE javascripty blokuje, z resztą nie wiedziałem ze sie jescze tego uzywa