dobry fragment zmieniasz tylko trezba to zrobic inaczej. Teraz po twoim poście przeczytałem jeszcze raz cały kod i chyba wiem gdzie masz problem:Inqba pisze:a wiec zaczelam kombinowac, i ogolnie usuwajac ! z pierwszego i robiac "!=" zamiast "==" w drugim znow widzialam fora
mysle "jupi, najwidoczniej ja mam to na odwrot zupelnie i trzeba bylo odwrocic funkcje"
znajdź
Kod: Zaznacz cały
</span><!-- IF catrow.forumrow.MODERATORS --><span class="gensmall">{catrow.forumrow.L_MODERATOR} {catrow.forumrow.MODERATORS}<br /></span><!-- ENDIF -->
<!-- BEGIN sub --><!-- DEFINE $HAS_SUB = 1 --><!-- IF catrow.forumrow.sub.NUM > 0 -->, <!-- ELSE --><span class="genmed">{L_SUBFORUMS}: <!-- ENDIF -->{catrow.forumrow.sub.LAST_POST_SUB} <a href="{catrow.forumrow.sub.U_VIEWFORUM}" <!-- IF catrow.forumrow.sub.UNREAD -->class="topic-new"<!-- ENDIF --> title="{catrow.forumrow.sub.FORUM_DESC_HTML}">{catrow.forumrow.sub.FORUM_NAME}</a><!-- END sub -->
<!-- IF $HAS_SUB --></span><!-- UNDEFINE $HAS_SUB --><!-- ENDIF -->
</td>i zamien go na:
Kod: Zaznacz cały
</span>
<!-- IF catrow.forumrow.MODERATORS -->
<span class="gensmall">{catrow.forumrow.L_MODERATOR} {catrow.forumrow.MODERATORS}<br /></span>
<!-- ENDIF -->
<!-- BEGIN sub -->
<!-- DEFINE $HAS_SUB = 1 -->
<!-- IF catrow.forumrow.sub.NUM > 0 -->
,
<!-- ELSE -->
<span class="genmed">{L_SUBFORUMS}:
<!-- ENDIF -->
{catrow.forumrow.sub.LAST_POST_SUB} <a href="{catrow.forumrow.sub.U_VIEWFORUM}" <!-- IF catrow.forumrow.sub.UNREAD -->
class="topic-new"
<!-- ENDIF -->
title="{catrow.forumrow.sub.FORUM_DESC_HTML}">{catrow.forumrow.sub.FORUM_NAME}</a><!-- END sub -->
<!-- IF $HAS_SUB --></span><!-- UNDEFINE $HAS_SUB --><!-- ENDIF -->
</td>
oczywiście zmiany wykoujemy w pliku index_body.tpl i przejście do nowej linijki (entr) ma w tym kodzie wazde znaczenie to ich nie usuwaj
edit 2
załącznikow dawać nie można ale nic nie stoi na przeszkodzie aby wgrac plik na inny serwer i tutaj podać tylko ścieżke do niego. Rusz głową