Jak ustawić, żeby z read_history usuwane z listy były nieprzeczytane postów posty które mają więcej niż np. 2dni albo 12 godzin?
P.S. można zrobić tak, że niektóre pliki z bazy danych forum bedą w innej bazie danych, i że można gdzieś w plikach zmienić adres bazy danych? Ogłnie cohdzi mi oto czy można umieścić bazę danych na 2 lub więcej serwerach (poszczególne pliki)?
read_history i inne :)
teoretycznie jest to możliwe. aczkolwiem sporo wpisów trzeba zmienićWilkołak pisze:P.S. można zrobić tak, że niektóre pliki z bazy danych forum bedą w innej bazie danych, i że można gdzieś w plikach zmienić adres bazy danych? Ogłnie cohdzi mi oto czy można umieścić bazę danych na 2 lub więcej serwerach (poszczególne pliki)?
poszukaj bo gdzieś opis był podawaany napewno
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.