problem z wgraniem bazy
problem z wgraniem bazy
Chciałem wgrać wcześniejszą baze danych za pomocą phpmyadmin zrobioną w PA. Baza zajmuje 5,5MB Niestety występuje błąd ze nie moze wgrac bazy. W czym jest problem? Prosze o pomoc
Re: problem z wgraniem bazy
Jest za duża, jest skrypt do wgrywania dużych bazemilek pisze:Chciałem wgrać wcześniejszą baze danych za pomocą phpmyadmin zrobioną w PA. Baza zajmuje 5,5MB Niestety występuje błąd ze nie moze wgrac bazy. W czym jest problem? Prosze o pomoc
Robiłem to dbloaderem ale wystepuje bład
Prosze o pomoc. Baza ma 200 userow i 2000 postow
Kod: Zaznacz cały
Podczas wykonywania zapytań MySQL zwrócił błędy: 8951 (limit: 8001). Na pewno chcesz kontynuować wgrywanie pliku?http://www.przemo.org/phpBB2/forum/view ... 06&start=0 spróbuj Dumploaderem.emilek pisze:Robiłem to dbloaderem ale wystepuje bładProsze o pomoc. Baza ma 200 userow i 2000 postowKod: Zaznacz cały
Podczas wykonywania zapytań MySQL zwrócił błędy: 8951 (limit: 8001). Na pewno chcesz kontynuować wgrywanie pliku?
-
erodzina.com
- Kontakt:
Cześć,
Heh a ja mam inny problem, bo mam konto u płatnego hostingodawcy, a mimo to wyskakują błędy przy robieniu backupu nawet ludziską od hostingu...
phpMyAdmin się pocięło, to samo z System Backup... Problem jak kolega wyżej tyle że moja baza ma 56mb i rośnie z dnia na dzień o 50-200kb...
Co Poradzicie??
Heh a ja mam inny problem, bo mam konto u płatnego hostingodawcy, a mimo to wyskakują błędy przy robieniu backupu nawet ludziską od hostingu...
phpMyAdmin się pocięło, to samo z System Backup... Problem jak kolega wyżej tyle że moja baza ma 56mb i rośnie z dnia na dzień o 50-200kb...