Transaction Mod - problem

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
nofake

Transaction Mod - problem

Post autor: nofake » 27 lutego 2006, 00:23

Witam.
Mam problem z modyfikacją o nazwie Transaction Mod. Jest to nowa funkcja dla Points Systemu dodająca możliwość podglądu kto komu dał punkty.
Po instalacji moda wszystko wydaje się byc w porządku, jednak przyglądając sie dokładnie wada rzuca się w oczy. Otóż nie rejestrowane są dla kogo dane były punkty (W pierwotnej wersji rubryka ta zwie się 'Wyślij na konto'). Cała reszta działa jak należy, także rubryki od kogo wręczane są punkty, ich ilość i data wysłania. Bez tej funkcji modyfikacja wydaje się bezużyteczna.
Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
mr. No fake

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 27 lutego 2006, 15:47

kiedys komuś instalowałem tego moda i z tego co wiem to działał bezproblemowo sprawdź czy dobrze wykonałeś instrukcje instalacji. dodatkowo może poszukaj najnowszej wersji tego moda.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

18_groszy

Post autor: 18_groszy » 03 marca 2006, 16:44

Instrukcje spradzalem i wydaje sie wszystko w porządku, a wersja: 1.3.0
Ktoś ma jakiś pomysł?

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”