Anti robotic - problem

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
tomekde

Anti robotic - problem

Post autor: tomekde » 23 lutego 2006, 11:56

Witam
Mam problem z tym modem
zrobiłem wszystko krok po kroku jak w instrukcji, po upgradzie plików i bazy gdy klikam na rejestracje mam komunikat o błędzie w pliku usercp_register.php w ostatniej modyfikowanej linii (Parse error: parse error, unexpected T_ELSE )
else
{
$template->assign_block_vars('switch_validation', array() );
}
sprawdzałem wszystko krok po kroku raz jeszcze i wydaje się być ok
czy ktos potrafi mi pomoc w tej sprawie?
czy jest jakiś błąd w tym modzie? być moze jakaś nieścisłość w opisie? czy może jednak mimo wszystko ja coś źle robię?
prosze o pomoc

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 23 lutego 2006, 16:16

jakoś na zgadywanie nie mam ochoty wklej tutaj kawałek kodu ktury jest podany w błędzie tak z 10 linijek powyzej i 10 poniżej.

plus freagment instrukcji która dodaje podejrzany wpis.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

tomekde

Post autor: tomekde » 23 lutego 2006, 20:07

witaj
nie prosiłem o wróżenie z fusów :) pytanie zadałem w taki moze niecodzienny sposób myśląc naiwnie że być może działa coś na zasadzie "ten typ tak ma" - teraz już wiem że nie ma; oczywiście błąd był w kodzie; mea culpa - niechlujstwo przy grzebaniu w skryptach to grzech, po prostu gdzieś tam zostawiłem po drodze nie zamkniętą klamrę i stąd całe zamieszanie, a że skryptolog ze mnie taki nie za bardzo stąd ta panika
w każdym razie poradziłem sobie; mod działa i swoje robi, wreszcie może uwolnię się i moich userów od różnych xxx osobników spamerów;
pozdrawiam
tomekde

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 23 lutego 2006, 20:41

Po co instalujesz moda Anti robotic jak w najnowszej wersji forum, jest wgrany mod o takim samym działaniu? :?

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”