Co sądzicie o portalu?
Re: Co sądzicie o portalu?
też ciekawych gotowców nie znam.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Na phpbb.com krąży skrypt dema styli 
Myślę, że napisanie własnego dema stylów nie stanowi większego problemu. Funkcja zmiany stylów po adresie URL jest już w standardzie, co znacznie może ułatwić napisanie takiego skryptu.
Szukam i szukam, ale ikonki nie znalazłem - a szkoda.
Co ten post ma do tematu?
Myślę, że dużo. Chodzi mi o faviconkę...Zapraszam do dzielenia się uwagami i sugestiami co do naszego portalu.
To od razu mogłeś napisać, że chodzi Ci o faviconę. Ikon to na forum jest dużo.
Powiem wam że jest to jedna z pierwszych stron jakie odwiedziłem szukając informacji o phpbb3. Nawet na forum już coś napisałem
Właśnie ja w sprawie forum. Widzę możliwość kasowania własnych postów. Nie wiem czy to najlepsze rozwiązanie...
Jakie argumenty za wyłączeniem możliwości kasowania swoich postów?
Istnieje tylko w wypadku, kiedy ktoś jeszcze nie napisał po naszym poście.lemonic pisze:Powiem wam że jest to jedna z pierwszych stron jakie odwiedziłem szukając informacji o phpbb3. Nawet na forum już coś napisałemWłaśnie ja w sprawie forum. Widzę możliwość kasowania własnych postów. Nie wiem czy to najlepsze rozwiązanie...
W porównaniu z phpbb3.pl to to forum jest świetne. phpbb3.pl jest okropne, userzy tylko głupoty plotą (cytat: "masz bana na google, czy co?" "Szukałem, i nie znalazłem" "To poszukaj"). Są tępi. A tu, jest świetne forum, nawet pomoc dla niezarejestrowanych, portal, fajne menu. wszystko do siebie pasuje i tworzy jedną całość.
Gratulacje!
Gratulacje!
Myśl.
Pisz.
Jedz.
ALE SUCHAR!
Pisz.
Jedz.
ALE SUCHAR!
Bardzo dziękujemy za pochlebną opinię.
Jest taka dlatego, że się staracie (w przeciwieństwie do niektówych foru o phpBB, np.: phpbB3 = tam zgłaszasz naruszenie regulaminu a Tobie odpowiadają, żeś ty dureń).
Jeśli nie phpbb.pl to chyba nie byłoby porządnej strony i forum o tym skrypcie.
Lecz mam jedną uwagę (dot. działu DOWNLOAD) :: otóż zamieszczony tam phpBB3.0.4 nie zawsze poprawnie działa. Radziłbym wstawić tam skrypt pobrany z phpbb.com i przez Was przetłumaczony. Bardzo ułatwiłoby to pracę nowym i zupełnie niedoświadczonym z phpBB3 użytkownikom.
Lecz poza tym świetna strona, naprawdę. Nie ma się do czego przyczepić.
Jeśli nie phpbb.pl to chyba nie byłoby porządnej strony i forum o tym skrypcie.
Lecz mam jedną uwagę (dot. działu DOWNLOAD) :: otóż zamieszczony tam phpBB3.0.4 nie zawsze poprawnie działa. Radziłbym wstawić tam skrypt pobrany z phpbb.com i przez Was przetłumaczony. Bardzo ułatwiłoby to pracę nowym i zupełnie niedoświadczonym z phpBB3 użytkownikom.
Lecz poza tym świetna strona, naprawdę. Nie ma się do czego przyczepić.
Myśl.
Pisz.
Jedz.
ALE SUCHAR!
Pisz.
Jedz.
ALE SUCHAR!
Tak też jest. Do oficjalnej paczki jest dodawane tylko tłumaczenie.Ananas pisze:Radziłbym wstawić tam skrypt pobrany z phpbb.com i przez Was przetłumaczony.