googlemaps
googlemaps
Postaram wyjaśnić czego szukam.
Ponieważ moje forum jest to tematyce modelarskiej, a jak to z modelami jest trzeba gdzieś nimi latać. Dla tego chciałem zamieścić mapę(coś w stylu googlemaps) aby na niej zaznaczać lokalizację poszczególnych lotnisk modelarskich. Natknąłem się na taką mapę ale z możliwością zaznaczania miejsca zamieszkania, Dla tego mam nadzieje że coś dla mnie też się znajdzie.
Ponieważ moje forum jest to tematyce modelarskiej, a jak to z modelami jest trzeba gdzieś nimi latać. Dla tego chciałem zamieścić mapę(coś w stylu googlemaps) aby na niej zaznaczać lokalizację poszczególnych lotnisk modelarskich. Natknąłem się na taką mapę ale z możliwością zaznaczania miejsca zamieszkania, Dla tego mam nadzieje że coś dla mnie też się znajdzie.
Re: googlemaps
Jak zmienić"{ PHOOGLE_LINK_TEXT }" na jakiś inny napis? W jakim to jest pliku? Ten tekst jest obok:"FAQ","Szukaj","Użytkownicy" na moim forum.
Re: googlemaps
W "overall_header.html" pomiędzy
a
Kod: Zaznacz cały
<ul class="linklist rightside">Kod: Zaznacz cały
<li class="icon-faq"><a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}">{L_FAQ}</a></li>Re: googlemaps
Drobiazg.
Jeśli chodzi o "UCP_PROFILE_PHOOGLE" to sprawdź czy dodałeś do language/pl/ucp.php
Jeśli chodzi o "UCP_PROFILE_PHOOGLE" to sprawdź czy dodałeś do language/pl/ucp.php
Kod: Zaznacz cały
'UCP_PROFILE_PHOOGLE' => 'Edit Phoogle Map Profile',