Kasowane temay/posty przenoszone ale nie usuwane
Kasowane temay/posty przenoszone ale nie usuwane
Natrafił ktoś może na modyfikację taką która pozwalała by na przenoszenie usuwanych postów/tematów do określonego działu?
Np. że user lub moderator usuwa jakiś post czy temat ale on i tak zostaje przeniesiony ''gdzieś'' , a nie całkowicie usunięty z forum i można mieć do niego wgląd i w razie potrzeby go przywrócić.
Np. że user lub moderator usuwa jakiś post czy temat ale on i tak zostaje przeniesiony ''gdzieś'' , a nie całkowicie usunięty z forum i można mieć do niego wgląd i w razie potrzeby go przywrócić.
Re: Kasowane temay/posty przenoszone ale nie usuwane
Modyfikacja Prime Trash Bin wydaje się idealnie pasować do Twoich potrzeb.
Skorzystałem z Twojej rady lecz w instrukcji jest napisane żeby uruchomić install_db.php w paczce do której podałeś link taki plik się nie znajduje
PS.
Czy to jest ten sam mod ? http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=571551
tzn. wiem że służy do tego samego tylko w tym linku jest bardzo stary i nie wiem jak z kompatybilnością z phpbb3.0.9
PS.
Czy to jest ten sam mod ? http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=571551
tzn. wiem że służy do tego samego tylko w tym linku jest bardzo stary i nie wiem jak z kompatybilnością z phpbb3.0.9
Wspomniany plik po wypakowaniu znajduje się w katalogu
root – zresztą jak wszystkie, które należy skopiować do instalacji phpBB.Re: Kasowane temay/posty przenoszone ale nie usuwane
Wiem gdzie się znajdują takie pliki, przecież piszę że w tej paczce nie ma tego pliku, jest tylko 'language->...'
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Wsparcie phpBB PL !!
A no to ja nie wiedziałem
To tam chyba powinien być cały mod a nie tylko spolszczenie?
Nie mniej jednak dzięki za nakierowanie mnie na tego moda w 100% spełnił moje oczekiwania, jak na razie tylko z opisu bo dopiero będe instalował.
Nie mniej jednak dzięki za nakierowanie mnie na tego moda w 100% spełnił moje oczekiwania, jak na razie tylko z opisu bo dopiero będe instalował.
A no to ja nie wiedziałem
To tam chyba powinien być cały mod a nie tylko spolszczenie?
A czy jest możliwość żeby po usuniętym poście użytkownik nie widział tej informacji ''Ten post został usunięty przez XXX mniej niż minutę temu.''' ?
A czy jest możliwość żeby po usuniętym poście użytkownik nie widział tej informacji ''Ten post został usunięty przez XXX mniej niż minutę temu.''' ?
Spróbuj po prostu nie wykonywać instrukcji na plikuPsikus pisze:A czy jest możliwość żeby po usuniętym poście użytkownik nie widział tej informacji ''Ten post został usunięty przez XXX mniej niż minutę temu.''' ?
viewtopic_body.html.-
stankovi23
A da się zrobić tak, aby nie bylo widać tego napisu ''Zobacz treść posta'' dla zwykłych użytkowników ? Popróbowałem coś z warunkami, lecz dalej się wyświetla to, lecz już nie rozwija i nie pokazuje treści posta po kliknięciu 
EDIT:
udało się, wystarczyło pokombinować z plikiem prime_deleted_msg.html
EDIT:
udało się, wystarczyło pokombinować z plikiem prime_deleted_msg.html