tylko ze to nie ja instalowałem a automod ale okej zrobię to ręcznie.... Dzięki ale jak coś będzie nie tak to napisze@Marcin pisze:gdzieś musiałeś popełnić błąd podczas instalacji..
Dobre SB do instalacji przez AutoMOD
Re: Dobre SB do instalacji przez AutoMOD
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Masz inny styl niż prosilver ? subsilver2?
Wsparcie phpBB PL !!
mam modyfikacje prosilvera..... już zrobiłem mam go tylko jak zrobić by pokazało go na Stronie głównej?
okej już mam zapomniałem o cacha
mam jeszcze jedno pytanie jak zrobić by ten chat był pod statystykami tak jak to jest zazwyczaj na innych forach....
Ja też mam pytanie, wiesz po co jest Edytuj? - Wypadałoby jej używać.
Otwórz plik index_body.html
znajdź:
Usuń go i dodaj ponownie pod:
Otwórz plik index_body.html
znajdź:
Kod: Zaznacz cały
<!-- IF S_MCHAT_ENABLE and S_MCHAT_ON_INDEX and not S_MCHAT_LOCATION --><!-- INCLUDE mchat_body.html --><!-- ENDIF -->Kod: Zaznacz cały
<!-- INCLUDE overall_footer.html -->Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Wiem ale pisałem to w dość sporych odstępach czasowych...Widmo pisze:a też mam pytanie, wiesz po co jest Edytuj? - Wypadałoby jej używać.
No i zrobiłem tak jak napisałeś ale wolał bym go mieć tam gdzie zaznaczyłem a nie tam gdzie jest... przestawiłem ten kod pod statystykami ale nadal mam go w tym samym miejscu a w cache nic nie mam do usunięcia...

Wszystkie trzy posty napisałeś w tym samym dniu, więc nie są to duże odstępy czasowe.
Jeśli chcesz mieć shoutboxa w miejscu, które zaznaczyłeś to musisz ten kod wkleić do pliku
Jeśli chcesz mieć shoutboxa w miejscu, które zaznaczyłeś to musisz ten kod wkleić do pliku
overall_footer.html, ale wiąże się to z tym, iż sb będzie na każdej podstronie.Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Ale kilka godzin mijało pomiędzy nimi....Widmo pisze:Wszystkie trzy posty napisałeś w tym samym dniu, więc nie są to duże odstępy czasowe.
wsadziłem to do overall_footer.html i wszystko padło wiec zrobiłem ze mam to pod forami(tak jak było na początku) i niech już tak zostanie wielkie dzięki za pomoc