Bardzo by mi zależało na czymś takim - jeśli ktoś zna na to sposób to poproszę o info
linki do tematów
linki do tematów
Czy istnieje możliwość uzyskania Wszystkich linków do tematów, kategorii i postów na forum? - taką listę / mapę witryny?
Bardzo by mi zależało na czymś takim - jeśli ktoś zna na to sposób to poproszę o info
Re: linki do tematów
Sprawdź tego moda: http://phpbb3-mods.pl/topic39.html
Przenoszę do forum Poszukiwania modów.
instalacja tego moda jest strasznie skomplikowana .. niema prostszego sposobu?
Jest: http://phpbb3.pl/viewtopic.php?f=681&t=4041
Ale tamta jest bardziej zaawansowana, ale jeśli ci na tym nie zależy to bierz tą
Ale tamta jest bardziej zaawansowana, ale jeśli ci na tym nie zależy to bierz tą
link nie działa niestety ... można prosić nowy?
Link działa przecież, a jeśli chodzi o błąd połączenia z FTP to odświeżaj tę stronę kilkukrotnie za pomocą F5
witam ponownie. próbowałem kilka razy zainstalować tego moda ale zawsze mam taki wynik:
Warning: require(./config.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in ../root/sitemap.php on line 66
Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './config.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in ../root/sitemap.php on line 66
mogę prosić o pomoc?
Warning: require(./config.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in ../root/sitemap.php on line 66
Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './config.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in ../root/sitemap.php on line 66
mogę prosić o pomoc?
Pliki skopiowałeś w odpowiednie miejsce? Raczej nie
Skopiowałeś cały folder root na ftp, a powinieneś sitemap.php,sitemap.xls i sitemap_plugins do folderu głównego tam gdzie się znajduje viewtopic.php
Skopiowałeś cały folder root na ftp, a powinieneś sitemap.php,sitemap.xls i sitemap_plugins do folderu głównego tam gdzie się znajduje viewtopic.php