Witam!
Szukałem na forum lecz nic nie mogłem znaleść, otóż chodzi mi prosty kod który bym dodał do overall_header? aby pokazywał osobą niezalogowanym okienko pop-up proszące o logowanie się. Podobne jak na http://www.forum.wiaderko.com, tzn chodzi o sam kod okienka pop-up z możliwością logowania.
Bardzo proszę o szybka pomoc.
Pozdrawiam!
Okno pop-up z prośbą o logowanie.
- dezerter_af
- Kontakt:
Okno pop-up z prośbą o logowanie.
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
Grafika na szkle - Glass Decor
Szkło do kuchni - GlassDecor
Re: Okno pop-up z prośbą o logowanie.
Nie bardzo rozumiem po co podawać link do strony na której trzeba się zalogować by zobaczyć rozwiązanie problemu. Zawsze krytykowaliśmy takie formy ala, niby pomocy!
- dezerter_af
- Kontakt:
Forum jest w 98% dostępne dla wszystkich bez logowania i rejestracji. Lecz takie okienko "pomaga" przy rejestracji nowych userów. Bo czasem mam sytuację gdzie gości jest kilkadziesiąt a userów 3-4 ...
Edit: Proszę tutaj do ściągnięcia bez rejestracji KLIK
Edit: Proszę tutaj do ściągnięcia bez rejestracji KLIK
Ostatnio zmieniony 09 maja 2009, 16:47 przez dezerter_af, łącznie zmieniany 1 raz.
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
Dezert, ale to nie chodziło mi o Twoje forum 
- dezerter_af
- Kontakt:
Wiem wiem :p ale już sobie poradziłem Aniu i udostępniam wszystkim paczkę które jest na licencji GNU a nie ma jej na naszym supporcie :/
Moje przeoczenie - już poprawiłemania07 pisze:Nie bardzo rozumiem po co podawać link do strony na której trzeba się zalogować by zobaczyć rozwiązanie problemu. Zawsze krytykowaliśmy takie formy ala, niby pomocy!