Witam
Czy istniej MOD do najnowszej odsłony skrypty (PHPBB3) umożliwiający dodawanie pochwał i ostrzeżeń użytkownikom; tak ja ma to miejsce na DarkWarez Forum?
System pochwał i ostrzeżeń.
-
darkfusion
System pochwał i ostrzeżeń.
CPU: Intel C2D E6300 1.8GHz @2.6GHz GPU: Gigabyte GeForce 7600GS 256MB RAM 450/800MHz RAM: 4x1GB OCZ Platinum Rev.2 800MHz HDD: Seagate 250GB 16MB CACHE SPU: Topower TOP-420 P7 U12
ostrzeżenia są w standarcie. radze szukać dokładniej
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
-
darkfusion
jakaś wersja pochwał istnieje tutaj: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=543797
nie chce mi się męczyć nad całym tematem na ile to działa ale zawsze możesz popróbować albo samemu poczytać.
nie chce mi się męczyć nad całym tematem na ile to działa ale zawsze możesz popróbować albo samemu poczytać.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info