Mod last title
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Mod last title
Wgrałem mod last title, ale przed tematami na głównej stronie jest literka "w" Można ją w jakiś sposób usunąć? Czy ta literka cos oznacza, bo nie wiem skąd się wzieła ?
Re: Mod last title
w forumlist_body.html usuń {L_IN} co oznacza? pewnie to w jakim temacie został napisany post
Oznacza po prostu, że pisano w temacie. Przejrzyj instrukcję instalacji tej modyfikacji. Na pewno natrafisz na kawałek kodu, który za to odpowiada.
We wszystkich?Oznacza po prostu, że pisano w temacie.
To jakiś wirus chyba jest.
Myślę, że chodzi o
Kod: Zaznacz cały
{L_IN}Re: Mod last title
Witam, a jak zmienić kolor wyświetlanej czcionki w tej modyfikacji?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
AAC- Chłodzenie i wyciszanie twojego komputera