Gdzie jest przechowywana wartość Pokaż aktywne tematy

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Dsad

Gdzie jest przechowywana wartość Pokaż aktywne tematy

Post autor: Dsad » 22 kwietnia 2009, 16:24

Gdzie jest przechowywana wartość Pokaż aktywne tematy .. do wyboru 1 0
Chodzi mi o konkretna tabele bo w phpbb_forums nie ma jej ;/

Kod: Zaznacz cały

<dt><label for="display_recent">Pokaż aktywne tematy:</label><br /><span>Jeśli ustawione na "tak", tematy utworzone na tym forum zostaną pokazane w liście aktywnych tematów.</span></dt>
			<dd><label><input type="radio" class="radio" name="display_recent" value="1" id="display_recent" checked="checked" /> Tak</label>
				<label><input type="radio" class="radio" name="display_recent" value="0" /> Nie</label></dd>

Dsad

Re: Gdzie jest przechowywana wartość Pokaż aktywne tematy

Post autor: Dsad » 23 kwietnia 2009, 09:07

???

wiesieks
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: wiesieks » 23 kwietnia 2009, 09:33

Proszę o nie pisanie bezsensownych postów typu ???, jeżeli chcesz coś dodać korzystaj z opcji "zmień", co do pytania:

co konkretnie chciałbyś uzyskać?

Dsad

Post autor: Dsad » 24 kwietnia 2009, 17:30

Mam kupe subfor ponad 300 i recznie poprawienie zajeloby mi sporo czasu a tak jednym zapytaniem ... przynajmnije tak mi sie zdaje ....moglbym dokonac korekty ale nie wiem w jakiej tabeli i jaka zmienna (chyba to zmienne :P ) jest odpowiedzialna za to : Pokaż aktywne tematy ktora to jest do ustawianie podczas edycji konkretnego fora

aha przy okazji aby nie pisac podobnego tematu szukam także w bazie tabeli gdzie zmienie recznie ustawianie

Zezwolenia grup w forach
Zaawansowane zezwolenia
AKCJA => Może zamykać własne tematy

Dsad

Post autor: Dsad » 01 maja 2009, 09:46

cholera szukam szukam i nie moge znalesc. jakos nie chce mi sie wiezyc ze spece od phpbb ktorych tutaj na pewno jest sporo tez nie wiedza;/

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”