mam problem z helppmodem. Gdy wpisuje do adresu strony install/index.php wyskakuja mi te bledy
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/virtual/warezzone.cba.pl/install/install_helpmod.php on line 36: include(./../language/pl/mods/install_helpmod.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/virtual/warezzone.cba.pl/install/install_helpmod.php on line 36: include() [function.include]: Failed opening './../language/pl/mods/install_helpmod.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear')
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/virtual/warezzone.cba.pl/install/index.php on line 437: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/warezzone.cba.pl/includes/functions.php:3184)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/virtual/warezzone.cba.pl/install/index.php on line 438: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/warezzone.cba.pl/includes/functions.php:3184)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/virtual/warezzone.cba.pl/install/index.php on line 439: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/warezzone.cba.pl/includes/functions.php:3184)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/virtual/warezzone.cba.pl/install/index.php on line 440: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/warezzone.cba.pl/includes/functions.php:3184)
Prosze o pomoc
problem z instalacja helpmoda
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: problem z instalacja helpmoda
Nie wgrałeś plików językowych od MODa.
Dostosuj swój post do wymaganego szablonu.
Witam a ja mam problem z instalacja
sek w tym ze zadnych zakladek na gorze nie mam i nie wiem co zrobic dalej.Wprowadzenie
Witaj w phpBB3!
phpBB™ jest najczęściej używanym skryptem forum na świecie. phpBB3 jest najnowszą częścią phpBB w ciągu siedmioletniej pracy nad tym skryptem. Podobnie jak poprzednicy, phpBB3 is bogaty w funkcje, przyjazny użytkownikowi i w pełni wspierany przez grupę phpBB. phpbb3 zdecydowanie poprawia funkcje, które uczyniły phpBB2 popularnym, a także dodaje najbardziej pożądane funkcje, które nie były obecne w poprzednich wydaniach. Mamy nadzieję, że sprostamy Waszym wymaganiom.
Ten proces instalacyjny poprowadzi Cie przez instalację phpBB3, aktualizacji do ostatniej wersji phpBB3 z poprzednich wydań lub konwersji do phpBB3 innych skryptów forum (wliczając phpBB2). Dokładniejsze informacje są dostępne w przewodniku instalacyjnym.
By przeczytąc licencje phpBB3 lub o tym jak uzyskać wsparcie i nasza postawa wobec tego, proszę wybrać opcję z panelu po lewej. By kontynuować, proszę wybrać odpowiednią zakładkę z menu na górze.
- dezerter_af
- Kontakt:
Szukaj na forum o CHMODACH dla cache oraz sprawdź czy wgrałeś wszystkie pliki.
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
Grafika na szkle - Glass Decor
Szkło do kuchni - GlassDecor
Grafika na szkle - Glass Decor
Szkło do kuchni - GlassDecor