Jak przerobić skin pod Advanced SEO mod rewrite
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Jak przerobić skin pod Advanced SEO mod rewrite
Cześć. Zainstalowałem Advanced-phpBB3-SEO-mod-Rewrite_V_0.4.2 i wszystko działa doskonale. Napotkałem jednak jeden problem, otóż w paczce są jedynie pliki dla stylu subsilver i prosilver2. Posidam skin http://www.phpbb3-styles.com/index.php?style=306&SEO i chciałbym go przerobić aby działał z tym modem, lecz niestety nie wiem jak. Proszę o pomoc.
Re: Jak przerobić skin pod Advanced SEO mod rewrite
Założony przez Ciebie temat został napisany w złym forum, więc zgodnie z regulaminem witryny został przeniesiony do bardziej odpowiedniego do tematu forum czyli Fora modyfikacji -> Pomoc.
Popraw temat aby był zgodny z zasadami tego forum (chodzi o szablon i tytuł tematu). Inaczej temat zostanie usunięty.
Popraw temat aby był zgodny z zasadami tego forum (chodzi o szablon i tytuł tematu). Inaczej temat zostanie usunięty.