adv_phpbb3_mod_rewritev0-4-4
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
adv_phpbb3_mod_rewritev0-4-4
Mam problemy z zainstalowaniem tego moda.
na moim forum nie instalowałem żadnych modyfikacji, może ktoś prześle mi pliki, które trzeba edytować?
Pozdrawiam.
na moim forum nie instalowałem żadnych modyfikacji, może ktoś prześle mi pliki, które trzeba edytować?
Pozdrawiam.
Re: adv_phpbb3_mod_rewritev0-4-4
Tak tak.7ad pisze:może ktoś prześle mi pliki, które trzeba edytować?
Co dokładnie jest problemem?7ad pisze:Mam problemy z zainstalowaniem tego moda.
korzystam z gotowej instalacji, ponieważ instalując ręcznie całkowicie sie pogubiłem.
po zainstalowaniu moda z gotowej instalacji, dostałem sie do panela, aby go włączyć, plik .htacess tez zmieniłem wg wskazówek, i nic się nie dzieje.
forum to forumdietetyczne.com
po zainstalowaniu moda z gotowej instalacji, dostałem sie do panela, aby go włączyć, plik .htacess tez zmieniłem wg wskazówek, i nic się nie dzieje.
forum to forumdietetyczne.com
Z tego co widzę to chyba jeszcze nie włączyłeś przepisywania adresów (Activate URL rewriting).
na wszelki wypadek wszystko wlaczylem w PA, cache wyczyscilem...
Nadałeś chmod 777 na folder
/phpbb_seo/cache/Re: adv_phpbb3_mod_rewritev0-4-4
tak nadalem, i nawet sa tam pliki wygenerowane przez modyfikacje.
Może jednak coś źle z plikiem .httaccess
.httaccess jest taki, modyfikacja utworzyla, skopiowalem i wgralem na serwer, napewno dobrze to zrobilem, bo w phpbb2 mam wielkie forum, i tez instalowalem podobna modyfikacje.
zapomnialem dodac, ze wczeniej zainstalowalem mala modyfikacje, "szybka odpowiedz", a pozniej zainstalowalem adv_phpbb3_mod_rewrite (korzystajac z auto-instalacji).
zapomnialem dodac, ze wczeniej zainstalowalem mala modyfikacje, "szybka odpowiedz", a pozniej zainstalowalem adv_phpbb3_mod_rewrite (korzystajac z auto-instalacji).
W takim razie podejrzewam problem z auto-instalacją. Sprawdź czy instrukcja instalacji została wykonana poprawnie.