Integracja z serwisem
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Integracja z serwisem
Mam małą prośbę do was, abyście mi powiedzieli jak zintegrować forum na phpbb3 z serwisem. Chcę, aby na stronie głównej serwisu pojawiał się formularz logowania, po wpisaniu wszystkiego i zalogowaniu użytkownik przeniesiony byłby do forum gdzie by pisało, że jest poprawnie zalogowany, a później znów na stronę główną serwisu by wracało. Gdzie pojawiały by się prywatne wiadomości, edycja profilu oraz odnośnik do forum i chatu. Podobny skrypt funkcjonuje na www.f1wm.pl ale chce abyście mi opisali wszystko, żebym sam wiedział co będe zmieniac.