Jak instalować shoutbox do phpBB3 ?
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Jak instalować shoutbox do phpBB3 ?
Jestem nowy i zainstalowałem forum phpbb3. Wszystko dobrze, ale nie wiem jak zainstalować shoutbox (ajax 1.0.3). Konkretnie nie wiem gdzie go zapakować do jakiego folderu na serwerze itp.
Mogę liczyć na pomoc ? Z góry dziękuję !
Re: Jak instalować shoutbox do phpBB3 ?
instrukcja instalacji jest w każdej modyfikacji. w tej również. czytaj i myśl a się wszystko uda
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Artykuły, które ci się przydadzą:
Jak instalować modyfikacje?
Jak zainstalować modyfikację MODx
Następnym razem proszę, abyś nie tworzył o tym samym problemie drugiego tematu.
Jak instalować modyfikacje?
Jak zainstalować modyfikację MODx
Następnym razem proszę, abyś nie tworzył o tym samym problemie drugiego tematu.
Skorzystalem z tej instrukcji i dupa. Nie dziala. Czy jest jakas opcja autoinstalacji ??
Usunąłeś cache? Jeśli chodzi o odinstalowanie to albo wgrywasz zrobioną wcześniej kopię bazy i plików, albo wykonujesz instrukcję w odwrotnej kolejności (zamiast dodawać usuwasz - chyba logiczne).